Wpis z mikrobloga

@ytong: otóż nie. Square, cluster oraz tiles posiadają polskie odpowiedniki, a nawet jakby nie posiadały - to trzeba je stworzyć. Lenistwo i głupota ludzka sprawia, że jesteśmy otoczeni neologizmami oraz korpo-mową, tępą, nachalną głupią i idiotyczną mieszanką mentalnego z------a i małej wyobraźni. Idź być debilem gdzie indziej, bo tu już naprawdę nie ma miejsca. Wszystkie miejsca zajęte.
  • Odpowiedz
bo zielony, co nie? C--j tam z treścią.

@HakunaMaMata:

Wam młodym to w ogóle ciężko dogodzić. Laska by ci loda zrobiła i dalej byś ziewał.

Masz szczęście, ciulu, że mi żarcie wjechało na chatę, bo bym cię tak z----ł, że sam byś się debiliu w lustrze nie poznał. Chwilowo ci odpuszczę, a ty mi podaj w międzyczasie kod do tego niby bota którym rzekomo jestem. I nie zapomnij pogłaskać się po
cultofluna - >bo zielony, co nie? C--j tam z treścią.

@HakunaMaMata: 
Wam młodym to ...

źródło: Firefox_Screenshot_2026-03-23T17-36-22.229Z

Pobierz
  • Odpowiedz
@cult_of_luna: No dobra, jestem prowokacyjny, ale to jeszcze nie znaczy, że jestem głupi. Tylko ty się uważasz z góry za kogoś lepszego, bardziej wyedukowanego, bardziej kulturalnego. Owszem, nie grzeszę grzecznością, cierpliwością ani ogładą, ale weź mnie zaczep z innej strony - no dalej. Ugryź mnie w ekonomię, politykę, geografię, chemię fizykę. Zrób mi tu miliard w rozumie, jeden z dziesięciu czy co tam. Dajesz. Ale nie zrobisz. Zamieciesz mnie pod
  • Odpowiedz