Aktywne Wpisy

jmuhha +44
W sumie jeździł ktoś z was na kolonie za dzieciaka? Co tam się robiło? Pamiętacie jakieś większe odpały?
źródło: 1000025978
PobierzMam odłożone na wkład własny x zł. Chciałbym mieć wkład własny x+40k, aby kupić mieszkanie o takim metrażu jak potrzebuję. Niestety sytuacja tak się skomplikowała że jak w tym momencie nie wezmę kredytu to mogę go nie dostać przez kolejny rok. Czy mogę zrobić tak że na wniosku wpisze wkład własny x+40k, ale pomiędzy otrzymaniem decyzji, a wpłaceniem wkładu wlasnego wezmę kredyt gotówkowy na 40k? Czy jest takie okno czasowe w którym

Ależ to była przygoda - kwintesencja kwadraciarstwa.
Pojechałem 40km (głównie drogą krajową), żeby wjechać na 2km szutru (jeszcze pomyliłem szutry i sobie dołożyłem z 4km ujebu), potem trawiastą drogę polną, potem nasiąkniętą wodą miedzę, potem na łąkę na której już się nie dało jechać bo chlupało. Na tej łące zostawiłem rower i poszedłem do podmokłego, bagnistego lasu, na skraju rezerwatu przyrody Jezioro Rakutowskie.
W kwadrat idealnie wpisane jest to bagno i wejście piechotą w ten las to jedyny sposób żeby go odhaczyć. Na jesieni było względnie sucho, tylko "miękko". Wtedy zawróciłem jak doszedłem do jakiejś strużki wody bo uznałem że wystarczy, a się okazało, że zabrakło mi 30 metrów. Dziś ta strużka wyglądała jak sztuczny kanał, miała z 1,5m szerokości i pół metra głębokości (sprawdzone kijem). Poskakałem tam od drzewa do drzewa, od kępy traw do kępy i zrezygnowałem ze skakania przez ten kanał. Ogólnie zapadałem się w tej trawie do kostki i "wyciskałem" z niej lodowatą wodę, która wpływała mi przez dziury do buta. Na szczęście do lasu wszedłem ciut innym "wejściem" niż na jesieni i to poświęcenie wystarczyło żeby odhaczyć dziada :D
-------------------------------------------
#kwadraty
Max square: 28x28 (-)
Max cluster: 1237 (-)
Total tiles: 4887 (+1)
To chyba najtrudniejszy ze wszystkich kwadratów, przynajmniej tych dużych :D
Obok, na podobnie podmokłych terenach, mam jeszcze z 4 inne kwadraty do zrobienia, ale z tego co widziałem są tam jakieś ścieżynki.
#rowerowyrownik
Skrypt | Statystyki
źródło: tdk4_mTOgqOffAugWcfZ7MfjU5nWkYY84kK2MFmVavk-2048x1155
Pobierz@cult_of_luna:
źródło: -sNts8HbbLMG60fTFD5HV8D1kKshEdCH1SyBnQ3CD3I-2048x1155
Pobierz@cult_of_luna:
źródło: Firefox_Screenshot_2026-03-24T18-21-22.654Z
Pobierz