Aktywne Wpisy

dodi-lukebakio +13
#gielda elon pierwszy bilioner na świecie? Jak dla mnie to pewne granice zostały dzisiaj przekroczone.
ja jakimś komunistą czy czymś takim nie jestem, ale na świecie gdzie setki milionów ludzi regularnie głoduje nie powinno być miejsca na gościa z TYSIĄCEM miliardów dolarów
ja jakimś komunistą czy czymś takim nie jestem, ale na świecie gdzie setki milionów ludzi regularnie głoduje nie powinno być miejsca na gościa z TYSIĄCEM miliardów dolarów

Eh panowie co wy wiecie o przegrywie.. odziedziczyłem jakiś kobiecy mental albo nabyłem jako efekt wychowania przez matkę, potem damskie towarzystwo w szkole. Nawet za bardzo kolegów nie umiałem znaleźć i nie pasowałem tam do kipiącego testosteronem towarzystwa. Studia to głównie babski kierunek itd. Generalnie brak męskiego wzroca to też próbowałem szukać na własną rękę a że siedzę w internecie 24/7 i to kobiety robią głównie content to też sam lubię takie rzeczy jak: kwiatki, dekoracja wnętrz, podróże, sztuka xD. Niedość że jestem delikatny, wrażliwy, nawet nieśmiały to jeszcze zalękniony, brak pewności siebie, wycofany. Żadna takiego nie zaakceptuje bo chcą kogoś z męskimi cechami a nie taką miękką kluske xd.
#przegryw #blackpill #redpill #depresja #samotnosc #niebieskiepaski #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Bratkuje tagu #femboy
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: comment_1659733380SlHabUtEKKbzvrKt8W2aag
Pobierz@mirko_anonim: przecież to faceci robią głownie kontent, chyba ze wpadłeś już w totalną bańkę andziaksów, wersow i innych, ale wtedy to nie wina stricte internetu.
jako pierwsze z brzegu to zrób sobie badania na teścia, może masz jakiś strasznie niski. jeśli to nie to, to ogólnie masz p--------e bo nie znam nikogo kto z femboya zrobił zwrot o 180.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny