Wpis z mikrobloga

✨️ Czy można być szczęśliwym bez związku?
Z kobietami bywa różnie ale nie da się być szczęśliwym jako mężczyzna bez kobiety długoterminowo - change my mind.
Ile znacie szczęśliwych singli? Ale nie młodych tylko takich starszych o ile ktoś żywy. Każdemu od samotności odwala w pewnym momencie i się stacza. Dlatego moja teoria jest taka że te wszysktie Mariuszki biorą sobie nawet ulane lochy na żone, bo przynajmniej ktoś jest w domu i jak trzeba to utemperuje.

#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw #blackpill

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 11
@mirko_anonim: witam pytanie zrozumiałem odpowiadam. moim zdaniem najgorzej majom nasze trucele ktore nigdy nie zaznaly bliskosci partnera, przez to ich wyobrazenie zwiazku to jakis mount everest spełnienia. a jak ktos swoje przezyl to tez tego tak nie gloryfikuje w myslach. tak mysle
  • Odpowiedz
  • 4
@mirko_anonim: ja tam jak byłem singlem to byłem szczęśliwy. Wszystko ma swoje plusy i minusy wystarczy to docenić. Poświęcałem się głównie pasji i więcej czasu na to miałem. Minusem związku jest to iż mam mniej czasu na swoje hobby i życie mnie drożej kosztuję. Osobiście nigdy nie narzekałem na bycie singlem czasem za tym tęsknię ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@Lardor: smutne w sumie. Nie mówię, że zawsze wszystko ma być kolorowe, bo życie niesie ze sobą różne wydarzenia, ale być z kimś, żeby nie być samemu to po prostu przykre. Życzę ci, żebyś kiedyś miał inne powody.
  • Odpowiedz
  • 0
@kasiknocheinmal: raczej chodzi mi o to iż tutaj wiele ludzi chce być w związku a pierwsze lepsze związki nie będą udane. Racja życie nie jest kolorowe i nie ma idealnych związków. Dlatego nie rozumiem jak niektórzy próbują na siłę szukać związków.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ciężki temat, bo będąc w słabym związku też jest ciężko. Ogólnie jak jesteś słaby to nigdy nie będziesz szczęśliwy, a z wiekiem będzie tylko gorzej, więc ludzie uprawiają różne copium
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie - jak jesteś biedakiem, to nawet nie możesz kupić mieszkania, ba nawet wynająć nie możesz kawalerki w gdańsku majac nawet 6k xd takzę od razu koszt zjada i tracisz możliwości rozwoju, bo nie mozesz sie przeniesc do wojewodzkiego.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
nieprzekupny-mędrzec-77:
@centerario: a to ciekawe, bo u mnie z wiekiem było tylko lepiej. Jak miałem 20 lat, to byłem mega zdesperowany i uważałem, że bez bany nigdy nie będę szczęśliwy, a teraz gdy mam 40 lat, hormony spadły i widzę co różowe odwalają, to jestem mega szczęśliwy, że gdy wychodziłem z inicjatywą, to mnie żadna nie chciała, a teraz żadna mnie nie chce poderwać (bo ja już nie podrywam).
  • Odpowiedz