Aktywne Wpisy

mar3k21 +205
Cześć Mirki i Mirabelki.
Czy ktoś z Was zna tego mężczyznę? Dzisiaj we Wrocławiu \(Różanka\) oszukał moją mamę metodą „na policjanta”\.
Najbardziej wku\*\*\*\*jące jest to, że mama pojechała do banku wypłacić swoje oszczędności.
Nikt nie zapytał, dlaczego chce wypłacić wszystko co ma na koncie. Jedyne, co usłyszała, to że obowiązuje limit 20 tys. zł na jednorazową wypłatę.
Czy ktoś z Was zna tego mężczyznę? Dzisiaj we Wrocławiu \(Różanka\) oszukał moją mamę metodą „na policjanta”\.
Najbardziej wku\*\*\*\*jące jest to, że mama pojechała do banku wypłacić swoje oszczędności.
Nikt nie zapytał, dlaczego chce wypłacić wszystko co ma na koncie. Jedyne, co usłyszała, to że obowiązuje limit 20 tys. zł na jednorazową wypłatę.
źródło: image0000011
Pobierz
trebeter +136

Ej Białkov, co to ma być?
Ponad 10 lat shitpostuję na 2 kontach (bez bana, pierwsze konto skasowane) a ty mi weryfikację telefonu dajesz?
Sorry, czas się pożegnać albo zmienić podejście do starych użytkowników, bo za chwilę to zostaną zielonki i scat na Mirko
#oswiadczenie #wykop
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Ale masz rację, nie ma sensu podawać numeru. Można kupić spamowy, ale to za dużo zachodu, by pisać nieistotne komentarze, które za darmo napędzają ruch wykopowi. Zostaną same boty i tyle z tego będzie.
Jednorazowo można zweryfikować przez jakąś bramkę, ale te numery się zmieniają, więc później nie zadziała i trzeba
Ale czemu odpowiadam: bo u mnie to samo :) Mam konto na tym portalu praktycznie od początku, zakładałem kilka miesięcy po pojawieniu się portalu. I też pewnego dnia otrzymałem żądanie weryfikacji numerem telefonicznym. I próbowałem