Wpis z mikrobloga

✨️ Czemu weryfikacja telefonu dla starych użytkowników?
Ej Białkov, co to ma być?
Ponad 10 lat shitpostuję na 2 kontach (bez bana, pierwsze konto skasowane) a ty mi weryfikację telefonu dajesz?

Sorry, czas się pożegnać albo zmienić podejście do starych użytkowników, bo za chwilę to zostaną zielonki i scat na Mirko

#oswiadczenie #wykop

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
skuteczny-mentalist-6: może coś nabroiłeś, nawet lekko? Z opisów innych, weryfikacja wskakuje jako pseudo-ban, czasem po weryfikacji okazywało się, że mieli też zwykły.

Ale masz rację, nie ma sensu podawać numeru. Można kupić spamowy, ale to za dużo zachodu, by pisać nieistotne komentarze, które za darmo napędzają ruch wykopowi. Zostaną same boty i tyle z tego będzie.

Jednorazowo można zweryfikować przez jakąś bramkę, ale te numery się zmieniają, więc później nie zadziała i trzeba
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
nieugięty-filantrop-92: wykop po prostu dołącza do grona portali które upadły przez bycie wbrew swoim użytkownikom, mało było takich? Implementowanie zmian ewidentnie nieprzyjaznych, postawa mega nieprzyjazna użytkownikom, którzy po prostu odchodzą. Zresztą wystarczy spojrzeć na główną :)

Ale czemu odpowiadam: bo u mnie to samo :) Mam konto na tym portalu praktycznie od początku, zakładałem kilka miesięcy po pojawieniu się portalu. I też pewnego dnia otrzymałem żądanie weryfikacji numerem telefonicznym. I próbowałem
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
zaradny-filozof-89: Białkov nie potrzebuje starych użytkowników skoro ma miliony botów.
Spróbuj zgłosić problem to zobaczysz jaką miłą będziesz miał konwersacje.
Ja miałem taki problem jak ty i już się na konto nie loguje, bordo poszło w siną dal a na wykop jako niezalogowany zaglądam coraz rzadziej.
W polskim internecie mamy gówniane serwisy choć od jakiegoś czasu chyba jest przepływ na dzidę bo teraz jest tylko bardzo g------a a kiedyś była okrutnie g------a.
  • Odpowiedz