Aktywne Wpisy

BlackpillMonster +179
Cześć, mam na imię Kamil i od kilku miesięcy pracuję nad produktem, który rozwiązuje realny problem milionów ludzi na całym świecie.
Ile razy w tygodniu sprawdzasz, jaki jest dzień? 3 razy? 5? 10? Za każdym razem odblokowujesz telefon, szukasz kalendarza, czekasz aż się załaduje. Policz ile czasu na to tracisz rocznie. Wychodzi kilka godzin. Kilka godzin życia, które mógłbyś spędzić z rodziną.
Dlatego stworzyłem DzieńTygodnia.pro - pierwszy na rynku AI-powered Temporal Detection Engine, który
Ile razy w tygodniu sprawdzasz, jaki jest dzień? 3 razy? 5? 10? Za każdym razem odblokowujesz telefon, szukasz kalendarza, czekasz aż się załaduje. Policz ile czasu na to tracisz rocznie. Wychodzi kilka godzin. Kilka godzin życia, które mógłbyś spędzić z rodziną.
Dlatego stworzyłem DzieńTygodnia.pro - pierwszy na rynku AI-powered Temporal Detection Engine, który
źródło: antfsa
Pobierz
Adkos +127
źródło: 1774529143415
Pobierz

Nad morze, oczywiście że rowerem. Na podjazdach gorąco, na zjazdach marzłem. Cześć dużych jezior jeszcze pokryta lodem, tu zima się nie poddaje tak łatwo.
Pozbierałem trochę #kwadraty, wpadły 63 nowe, a niebieski urósł do 49x49 (ʘ‿ʘ)
Max square: 49x49
Max cluster: 2943
Total tiles: 8098
#rowerowyrownik #gravel #romet
Skrypt | Statystyki
źródło: 34698
Pobierz