✨️ Jak przełamać wstyd przy podrywaniu?Ⓘ Wstyd mi, że nie udało się z dziewczyną z recepcji na siłowni i czuję niepokój gdy ją widzę. Mówi mi: "cześć" i tyle ja do niej: "elo". Zauważyłem, że kolczyk w nosie sobie zrobiła. Może zagadać o to, że coś się w niej zmieniło. Mam wrażenie, że się śmieje zawsze gdy mnie widzi, że taki incel próbował ją zagadać. #silownia #podrywqjzwykopem #tinder
✨️ Autor wpisu (OP): @Postac94 tylko, że już raz próbowałem, nie zgodziła się na spacer po pracy xd nigdy mi się nie udało spotkać z kobietą i bardzo stresuje mnie odezwanie się. Czytałem poradniki i zawsze jest źle jak robię.
@Postac94 to, że tobie się udaje nie znaczy, że mi.
@Mezomorfix u normalnych ludzi zawsze się zgadzają. Ja mam ponad 20 lat i żadnego doświadczenia, zawsze wszystko źle robię. Pracuję nad postawą, tonem głosu, tym co mam mówić i nic
Wstyd mi, że nie udało się z dziewczyną z recepcji na siłowni i czuję niepokój gdy ją widzę. Mówi mi: "cześć" i tyle ja do niej: "elo". Zauważyłem, że kolczyk w nosie sobie zrobiła. Może zagadać o to, że coś się w niej zmieniło.
Mam wrażenie, że się śmieje zawsze gdy mnie widzi, że taki incel próbował ją zagadać.
#silownia #podrywqjzwykopem #tinder
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
Śmieszne by było że incel przez wiele miesięcy by się w niej podkochiwał i nie zagadał a nie jak normalny chłop porozmawiał i tyle. Normalna rzecz.
@Postac94 to, że tobie się udaje nie znaczy, że mi.
@Mezomorfix u normalnych ludzi zawsze się zgadzają. Ja mam ponad 20 lat i żadnego doświadczenia, zawsze wszystko źle robię. Pracuję nad postawą, tonem głosu, tym co mam mówić i nic