Aktywne Wpisy
bulba1605 +169
Czekałam na to jakieś 27 lat, aż wreszcie udało się spełnić marzenie (ʘ‿ʘ) spodziewałam się, że to jest duże, ale nie spodziewałam się, że jest AŻ TAK duże
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
źródło: 978
Pobierz
Nacho_Libre +4
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Straciłem 1500 PLN na głupiej pożyczce znajomemu którego znam od 5 lat
Raz pożyczyłem w październiku 800 bo pilnie potrzebował na jakieś części do auta i zarzekał się że odda po wypłacie. Później jeszcze doprosił 700 bo musi jeszcze oddać auto do mechanika i mieć na transport zastępczy
Okej. Oddałem mu nie dużą, nie małą część oszczędności z umową na gębę że odzyskam je za maks 2 tygodnie
Po 2 tygodniach nie dostałem nic a kontakt z nim był niemożliwy przez kilka dni bo nie odbierał i nawet nie wyświetlał ode mnie wiadomości. Później sam odpisał że ma jakieś opóźnienia z wypłatą i za kilka dni powinien mieć pieniądze
Minął kolejny tydzień i nadal brak kontaktu z nim pomimo że moje pieniądze powinienem mieć spowrotem już 2 tygodnie temu
W końcu po wykonaniu trzydziestu prób połączeń do niego odebrał i jak wyczuł moje zdenerwowanie wymyślił że ma na razie problemy techniczne w banku a gotówką mi nie odda bo jest daleko i nawet nie ma jak wypłacić, kodu blik też nie może podać
(Historia godna uwierzenia xD)
Koniec końców zerwał kontakt po 5 latach znajomości i nie oddał mi ani 10 groszy z kwoty, kur#a, 1500 PLN xDD
Jaką trzeba być gnidą bez honoru żeby się połasić na taką kwotę pieniędzy i robić z siebie i ze mnie idiotę zamiast je po prostu oddać ile by to nie było
#bekazpodludzi #zalesie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Niska cena za weryfikację "kolegi", chociaż niesmak pozostał.
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
1500 to i tak wysoki próg
Albo typ się obsra, albo idziesz do sądu i za zaledwie 2/3 lata odzyskasz swoje pieniądze, a on jeszcze zabuli koszty sądowe.
Albo i nie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Może komornik nie będzie miał z czego ściągać.
Za to cwaniaki mówili "pożycz", ale nie oddawali, choć mała grupa testowa, bo ze sprawiającymi wrażenie cwaniaka nie trzymałem, zdarzyło się, że "pożyczyłem", gdy był wspólny znajomy między nami. Upomniałem się o zwrot, to powiedział, że by zbankrutował, gdyby wszystkim oddał. No więc cwaniaki tak po prostu działają, że się im należy.
Normiki nie żuliły.