Wpis z mikrobloga

✨️ Dziwne odczucia po zastrzyku Relanium – czy to normalne?
Witam, mam 22 lata. Około rok temu, gdy byłem w szpitalu psychiatrycznym na obserwacji, dostałem zastrzyk Relanium w pośladek, po którym miałem dziwne odczucia, jakbym miał robaki w głowie, wyładowania w mózgu, pieczenie. Nie mogłem wytrzymać i trafiłem w pasy. Dostałem przeciwzakrzepowy zastrzyk w brzuch i kolejne zastrzyki, po których te odczucia w głowie przeszły.Miałem wrażenie, że to, co dostałem w pasach, było „antidotum” na te robaki w głowie, abym już ich nie czuł. Pozostały ze mną inne dziwne odczucia z ciała, których nie mogę się pozbyć ani opisać słowami — tak jakby coś nie pracowało prawidłowo w moim organizmie i przez to źle się czuję.Moje pytanie brzmi: czy mogłem zostać czymś nowoczesnym otruty? Edycją genów, ekspresją itp.? Widziałem na sali starszego pana — leżał, dostał zastrzyk, coś leciało mu w kroplówce i to tworzyło ból, jakby chemicznie w człowieku. Pośladek po tym zastrzyku Relanium boli mnie aż do teraz, lekko, czasem mocniej. Ostatecznie wpisano diagnozę schizofrenii.Czy ktoś miał taki przypadek? Albo te objawy po relanium?
#szpitalpsychiatryczny #psychiatryk #schizofrenia

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 1
rozważny-strażnik-9: tak, w szpitalach psychiatrycznych testowane są zastrzyki z nanorobotami. Myślisz, że czemu w szpitalach psychiatrycznych, bo nikt nie uwierzy.
Myślisz, że ta podróż do około księżyca to była zwykła wycieczka? Umieszczono tam sondę nadawczą, która będzie wysyłać sygnały do pacjentów, jednocześnie bez możliwości namierzenia sygnału (interferencję dzięki drugiej stronie księżyca, który się nigdy nie obraca)
Aktualnie trwa pierwsza faza testów sygnału, stąd uczucie robaków.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Mireczku, Tobie to chyba jakieś mocniejsze leki powinni przepisać, haloperidol czy takie tam. Współczuję mocno. Mnie przed operacją coś fajnego dali w zastrzyku uspokajajacego euforycznego moze tez relanium. Doustnie brałam wielokrotnie i nawet z alkoholem mieszałam i nie miałam takiej schizy. Nie mam pojęcia
  • Odpowiedz