Aktywne Wpisy

mirko_anonim +8
✨️ Jak poradzić sobie z kryzysem w związku? Ⓘ
Panowie,
Prośba o pomoc, bo jestem rozwalony totalnie psychicznie i nie wiem co zrobić.
Ja 33 lata, różowy pasek 31. 4 lata po ślubie. Raz jest lepiej, raz gorzej.
O mnie - mam firmę, zarobki grubo powyżej średniej. Po ślubie spłaciłem kredyt na jej mieszkanie (400k).
Ogólnie dużo wyjazdów, Tajlandia, Dubaj, Malediwy, USA. 5-6 razy w roku urlop. Co roku nowy iPhone w prezencie. W domu dość wysoki
Panowie,
Prośba o pomoc, bo jestem rozwalony totalnie psychicznie i nie wiem co zrobić.
Ja 33 lata, różowy pasek 31. 4 lata po ślubie. Raz jest lepiej, raz gorzej.
O mnie - mam firmę, zarobki grubo powyżej średniej. Po ślubie spłaciłem kredyt na jej mieszkanie (400k).
Ogólnie dużo wyjazdów, Tajlandia, Dubaj, Malediwy, USA. 5-6 razy w roku urlop. Co roku nowy iPhone w prezencie. W domu dość wysoki

login0654 +232

Komuś udaje się poznawać kobiety będąc 30+? Bo jak się skończy studia to nie ma gdzie poznawać... o ile nie pracujesz w pracach dorywczych dla studentów tylko na normalnym etacie to albo sami starzy ludzie, albo każdy dawno zaklepany (twój wiek) albo same chłopy. Apki randkowe już od dawna nie dla mnie bo ledwo co par, a jeszcze zalew botów i AI profili na tych #tinder. Dosłownie nie ma gdzie poznawać a nawet zagadywanie kasjerek mi nie idzie i tylko grzecznie odpowiadają bez ciągnięcia rozmowu. Ehhhhhhh
#przegryw #przegrywpo30tce #blackpill #samotnosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@mirko_anonim:
Jak nie? Luxmed, Medivocer, dom samotnej matki....
A na serio to albo Facebook i grupy dla singli albo apka randkowa ale taka gdzie możesz dać dłuższy opis. Ewentualnie jakieś grupy
@Famine: Oj uważaj, bo znowu przyjdzie tu płakać jakie ma ciężkie życia modkuka. Żałosny typ.
@mirko_anonim: jak w 2026 można jeszcze pytać o specjalne miejsca do poznawania kobiet? gdybyś był przystojny to mógłbyś szukać lasek dosłownie wszędzie, ale z brzydkim ryjem to nawet na speed-datingu nic nie ugrasz poza 40stkami szukającymi frajera.
źródło: obraz
Pobierz@Famine: Niektórzy są po prostu tak zaprogramowani, że nie widza jaka pogardę żywią do nich ich partnerki. Oni myślą, że tak po prostu musi być bo tak ma każdy od zawsze.
źródło: obraz
Pobierz@LostHoldenCaulfield: Zachód? Nie Wschód? Pierwsze słyszę, że im bliżej Ameryki tym lepiej.
@LostHoldenCaulfield:
źródło: nope-homelander
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora