Wpis z mikrobloga

✨️ Jak poznawać kobiety po 30-tce?
Komuś udaje się poznawać kobiety będąc 30+? Bo jak się skończy studia to nie ma gdzie poznawać... o ile nie pracujesz w pracach dorywczych dla studentów tylko na normalnym etacie to albo sami starzy ludzie, albo każdy dawno zaklepany (twój wiek) albo same chłopy. Apki randkowe już od dawna nie dla mnie bo ledwo co par, a jeszcze zalew botów i AI profili na tych #tinder. Dosłownie nie ma gdzie poznawać a nawet zagadywanie kasjerek mi nie idzie i tylko grzecznie odpowiadają bez ciągnięcia rozmowu. Ehhhhhhh

#przegryw #przegrywpo30tce #blackpill #samotnosc

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 11
? Bo jak się skończy studia to nie ma gdzie poznawać

@mirko_anonim:
Jak nie? Luxmed, Medivocer, dom samotnej matki....

A na serio to albo Facebook i grupy dla singli albo apka randkowa ale taka gdzie możesz dać dłuższy opis. Ewentualnie jakieś grupy
  • Odpowiedz
Bo jak się skończy studia to nie ma gdzie poznawać...

Apki randkowe już od dawna nie dla mnie bo ledwo co par,

@mirko_anonim: jak w 2026 można jeszcze pytać o specjalne miejsca do poznawania kobiet? gdybyś był przystojny to mógłbyś szukać lasek dosłownie wszędzie, ale z brzydkim ryjem to nawet na speed-datingu nic nie ugrasz poza 40stkami szukającymi frajera.
  • Odpowiedz
@niewiadomocowscenariuszujest: I tu chyba trafiłeś w sedno. Ja też przez długi czas myślałem, że ze mną jest coś nie tak, ale jak rozmawiałem z dziewczynami z Zachodzu to dopiero wtedy zobaczyłem, że można być traktowanym jak ludzka istota. Nie mówię, że Zachód jest idealny, ale tam myślę, że by było łatwiej kogoś znaleźć w moim wypadku.
  • Odpowiedz
@LostHoldenCaulfield: Kobiety jedno myślą, drugie mówią a trzecie robią. Ile to już było na reddicie wpisów typu otworzyłem się/wypłakałem się partnerce i od tamtej pory traktuje mnie chłodno. One mówiąc takie rzeczy na prawdę w to wierzą i być może mają dobre intencje ale wypracowany przez lata ewolucji software zaszyty głęboko w mózgu po prostu podświadomie każe im gardzić pewnymi zachowaniami i poszukiwać pewnych cech u mężczyzn.
  • Odpowiedz