Aktywne Wpisy

wykop +14
Nadchodzą zmiany w Regulaminie Wykopu - stawiamy na lepsze dopasowanie treści i bezpieczeństwo!
Chcemy, aby Wykop stawał się coraz lepszym miejscem do dzielenia się treściami, dlatego aktualizujemy nasz Regulamin. Zmiany wejdą w życie dnia 11 maja 2026 roku. Co się zmienia i dlaczego?
➡ Zakładka „Dla Ciebie”: Oficjalnie wprowadzamy mechanizm, który pomoże Ci odkrywać najciekawsze treści. Algorytm działa w oparciu o Twoje własne wybory (wykopy, zakopy, obserwowane tagi), dzięki czemu Twój feed będzie
Chcemy, aby Wykop stawał się coraz lepszym miejscem do dzielenia się treściami, dlatego aktualizujemy nasz Regulamin. Zmiany wejdą w życie dnia 11 maja 2026 roku. Co się zmienia i dlaczego?
➡ Zakładka „Dla Ciebie”: Oficjalnie wprowadzamy mechanizm, który pomoże Ci odkrywać najciekawsze treści. Algorytm działa w oparciu o Twoje własne wybory (wykopy, zakopy, obserwowane tagi), dzięki czemu Twój feed będzie

Kefir91 +139
Jakbyście jeszcze nie wiedzieli, to Reksin ruszył z posesji z ulicy Piaskowej został odnaleziony.
#fredikamionka #heheszki #humorobrazkowy #analfabetyzm
#fredikamionka #heheszki #humorobrazkowy #analfabetyzm
źródło: image_picker_0ABA9C5C-A774-4093-8637-6A92688DC8F4-40929-0000062248CECA45
Pobierz

Mam pytanie a propos #broda najlepiej byloby jakbym wstawił tu zdjecie, ale nie chce bo mnie niektórzy poznają xd.
Jakoś tak wyszlo ze od tyg/1.5 sie nie goliłem no i mam jakis większy zarost. Ja zawsze sie goliłem na zero bo mój zarost raczej jest słaby. No i teraz kminie bo cos tam jednak jest, ale rzadkie i jeśli tak miałoby zostać to żyletka i golenie na zero, bo no wygląda to strasznie xd ale jakby miało urosnąć wiecej to może warto.
Zapytałem czatów AI (xd), to jeden mowi poczekaj 3,4 tyg ma potencjał, drugi wez to zgol chłopie xd. No i pytanie czy to jest cope czy jednak warto przemęczyć sie i poczekać. Zarost tylko wąsy i broda, bo na policzkach, pod szyją to drobne i nic nie rosnie i gtam gole do zera.
Pytanie czy ewentualnie jakies przycinanie trymerem na coraz wieksze długości zeby to jakos wyglądało, bo aktualnie nie wyglada to estetycznie i nie wiem jak przetrwać ten ewentualnie miesiąc zeby wygladac jakos jak czlowiek.
#modameska #wasy #broda #kiciochpyta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
ja tam miałem dokładnie w covid - chyba 3 miesiace nie goliłem, broda menelska, zapłaciłem chyba 80 zł i jak wyszedłem od golibrody to inny człwoiek
Znam ten ból, bo kiedyś też mi się w lustrze wydawało, że to super ekstra wygląda, dopóki