Aktywne Wpisy

Cinoski +333
Mam odlozone 120k na wklad wlasny, ale bank twierdzi, ze nie mam zdolnosci kredytowej, polecicie cos co zrobi w kilka miesiecy 400% zebym nie musial brac kredytu? #gielda
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Trafiłem w jakieś algorytmy na youtube, że mi pokazuje jak w USA przychodzą na randki / spotkania dla singli 80-90% kobiet.
Czyli nie że nie ma facetów w ogóle, tylko jest ich mało, a większość z tych facetów co przyszła i tak jest odrzucana i dalej nie będzie miała nikogo xD
Kobiety na filmikach mówią, że nie ma nigdzie "good men" i że są upokorzone, że tyle kobiet przychodzi na te spotkania. Jedna powiedziała ciekawą kwestię: że ona się nie wstydzi, że szuka faceta ale w internecie czyta jak to tysiące kobiet piszą, że nie będą się umawiać z facetami, a potem przychodzi na spotkanie w kościele a tam 800 kobiet i 30 mężczyzn.
Więc to chyba takie wnioski dla każdego z nas - jak łatwo w internecie wpaść w spiralę głupich postów. Chyba sam właśnie w taką wpadłem.
Jednocześnie kanały manosfery pokazują, te filmiki i mówią jak to mężczyźni przestali się umawiać, nie chcą kobiet, znają swoją wartość, kobiety uderzyły w ścianę i tak dalej. Wiadomo tworzą narracje żeby pasowała pod widownię jaka ich ogląda. Tylko pomijają fakt, że na tych spotkaniach jest te 30 facetów i wiecie co? I tak nie zostaną wybrani bo są tak bardzo nieatrakcyjni czy to pod względem fizycznym, psychicznym czy finansowym.
Więc to nie jest tak, że kobiety są zdesperowane. Przegrywów co nie potrafią ogarniać swojego życia i tak nie wezmą - i całe szczęście, bo nikt z nas nie chciałby się urodzić w rodzinie, gdzie ojciec to jakiś piwniczak z odklejką w mózgu. Taka osoba skrzywdzi swoje dziecko w sposób psychiczny nawet jeżeli tego nie chce.
Interesowałem się jak to jest w Polsce ale nic nie umiem znaleźć.
Z tego co znalazłem na stronach speed datingu to do 35-40 roku życia w Polsce więcej bierze się za bilety od kobiet, a po 35 roku role się odwracają i to mężczyźni mają taniej wejściówki - nie jakieś ogromne kwoty np. zamiast 130 to 99 zł, ale widać to wskazuje na jakąś zależność, że może faceci w tym wieku mają łatwiej?
Ja akurat nie szukam, ale chce mojego kolegi zachęcić bo siedzi chłop z depresją w domu, a nie jest przegrywem. No i dla każdego samotnego faceta co to czyta - może to też jest jakaś wskazówka.
#internet #algorytmy #zwiazki #samotnosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt