Aktywne Wpisy

ziomgaltestowy +62
Zatrudnili u mnie zoomera i to ile on p----------a kasy to głowa mała. Jego zycie idealnie opisuje konsumpcjonizm 21 wieku i "problemy" z jakimi młodzi się obecnie mierzą.
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w

splinter96 +175
czyli 55 to max, warto zapamiętać
#heheszki
#heheszki
źródło: 1000024421
Pobierz

Nie spodziewałem się, że na rowerowym równiku aż takie zaległości mi się zrobią o.O
Powoli eksperymentuję z traskami krótszymi niż stówka, bo przez ostatnie lata ponad 90% moich tras miała taki dystans. Te, które nie miały były spowodowane siłami zwyższymy (awaria rowerka, awaria mnie etc). Zobaczymy jak to będzie, czy uda mi się jeździć mniej, ale częściej.
Ps. 1 W załączniku zamieściłem zdjęcie z ostatniej wycieczki rowerowej, gdzie zacząłem traskę w Bielsku, a skończyłem w Gliwicach
Ps. 2 Traski dały mi 81 nowych kwadratów
#rowerowyrownik #ruszmirko #gravel #rower #kwadraty #100km
Skrypt | Statystyki
źródło: hZpQNpDbIRASAqQdRQeQzBGOQvEjc2YzEBeHSQgSQmk-1152x2048
Pobierz