Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego rozwój osobisty jest ważniejszy niż teorie spiskowe?
Prawda jest taka że gdyby #przegryw poświęcili tyle czasu i energii na rozwój osobisty co na doszukiwaniu się teorii spiskowych, hipergamii i eksperymentów społecznych to dawno by wyszli z przegrywu. Od lat te same przełomowe odkrycia na tagu które w sumie nic nie wnoszą do życia. Typy spędzają lata na analizowaniu szczęki czy wzrostu a co robią w tym czasie kobiety? Np. drugi kierunek studiów albo podyplomówkę. Potem zdziwienie że kobiety mają łatwiej.

#blackpill #niebieskiepaski #rozowepaski #bekazprzegrywow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Wow julka poszła z psychologii na psychologię stosowaną, ale ona jest inteligentna i ma lepiej xD
Tak było. Typie ja mam magistra fizyki i nie mogę pracy znaleźć od roku. Chyba w innym wymiarze żyjesz. Jakbym miał cipe ot ofc każde korpo już by było na kolanach żeby mnie zatrudnić.
  • Odpowiedz
@cocklush69: Nie no, kierunek jest dobry bo po nim łatwo przeskoczyć na inne inżynierskie. Ale to raczej polski rynek pracy jest taki, że tych fizyków nie wchłonie bo praca "w zawodzie" jest głównie na uczelniach. Przypominam, ze Testoviron skończył właśnie fizykę na UMK. I Mentzen xD
  • Odpowiedz
robią w tym czasie kobiety? Np. drugi kierunek studiów albo podyplomówkę.

@mirko_anonim: A co robą w tym czasie faceci? Pracują w porządnej, potrzebnej często niebezpiecznej robocie by te kobiety mogły sobie studiować co chcą. Rozwijają swoje umiejętności by być lepszym w robocie, lub zmienić robotę na inną ale dalej w odpowiednim fachu. Studia w 2026 to jest wydmuszka dla Julek i sociali. Nie bez powodu mimo iż kobiety mają na
  • Odpowiedz