Aktywne Wpisy
Mirki co myślicie o modleniu się?
Ogólnie to jakimś zawziętym katolem nie jestem, nie wiem nawet czy wierzę w jakąś siłę wyższą, raczej nie jest to coś naturalnego dla mnie. Ale ostatnio są takie momenty w życiu w których po prostu dobrze jest usiąść w ciszy a monolog wewnętrzny zamienić na „jednostronny dialog”. Nawet na chwilę się odkleić od rzeczywistości, wmówić sobie, że możesz komuś narzekać na świat, zrzucić z siebie odpowiedzialność
Ogólnie to jakimś zawziętym katolem nie jestem, nie wiem nawet czy wierzę w jakąś siłę wyższą, raczej nie jest to coś naturalnego dla mnie. Ale ostatnio są takie momenty w życiu w których po prostu dobrze jest usiąść w ciszy a monolog wewnętrzny zamienić na „jednostronny dialog”. Nawet na chwilę się odkleić od rzeczywistości, wmówić sobie, że możesz komuś narzekać na świat, zrzucić z siebie odpowiedzialność
źródło: IMG_0514
Pobierz
_Alessandro_ +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Nie rozumiem po co sprowadzać na świat kolejnych niewolników. Przecież 99% z nich będzie max przeciętnymi ludźmi. Przeciętnymi, czyli jak każdy będzie dymał na etacie i liczył każdy grosz byle przetrwać. Większość też pewnie nie dostanie żadnego kapitału na start już nie mówiąc o jakimś większym zabezpieczeniu przez rodziców czy realnego wkładu żeby to dziecko miało z górki. I tak jak dr Napierała stwierdził - każdemu będzie się wmawiać że będzie kimś w przyszłości, że każdy jest wyjątkowy, że trzeba realizować swoje marzenia a potem zonk bo dla dorosłego Polaka marzeniem to mieć w końcu święty spokój od roboty i baby albo nachlać się w piątek wieczór żeby odreagować stres z całego tygodnia.
#antynatalizm #dzieci #przegryw #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@Krolowa_Nauk: i jeszcze zeby polubili biede.
Przecież duża część społeczeństwa jest zadowolona ze swojego życia i jest duża szansa, że rodząc się np. w Polsce będzie się tej nowej osobie dobrze żyło.
źródło: IMG_9232
Pobierz@Krolowa_Nauk: a jakie to ma znaczenie jakie podejście do życia będą miały twoje dzieci. I tak będą niewolnikami, do tego w upadającej cywilizacji. I tak umrą - prawdopodobnie w męczarniach, w
A pracę też można lubić. To już na pewno mniejszość, ale jednak. A to, że większość życia spędzasz w pracy to współczuję, bo zwykle ludzie pracują po 8h 5 dni w tygodniu - to nie wyjdzie większość życia.