✨️ Dlaczego nie przejmować się wygórowanymi wymaganiami kobiet?Ⓘ Nie wiem czemu na tagu przejmujecie się tymi wygórowanymi wymaganiami kobiet odnośnie wyglądu, zarobków, życia na poziomie, itd. Serio chcielibyście być z takimi kobietami? Ja bym wolał taką która doceni przeciętną pracę i takie wspólne dorabianie się powoli, jakieś skromne wypady za miasto zwykłym autem, grill za domem, składanie cały rok żeby jechać na wymarzone wakacje, itp. A nie jakieś oczekiwanie lukusów, kolacji na dachu wieżowca, drinki w Dubaju i tego typu klimaty, życie jak na instagramie. Tu nie chodzi o to że JA nie spełniam takich wymagań tylko nawet nie chciałbym tego typu kobiet to po co się takimi przejmować?
a bym wolał taką która doceni przeciętną pracę i takie wspólne dorabianie się powoli,
@mirko_anonim: i ty wierzysz w istnienie takich kobiet, zwłaszcza singielek? Hahahah to ładna naiwność - kobiety nie będą czekać, masz mieć już, bo konkurencja już ma. A że mają wymagania - no cóż, jakbyś miał codziennie 10000 wiadomości od chłopa bez godności to też byś wybrzydzał.
@mirko_anonim: zgadzam się, ale ogólnie przejmowanie się kobietami jako facet poniżej 8/10 nie ma sensu bo one Cię nawet nie zauważają, te "szare myszki" co pragną zwykłego życia też
@mirko_anonim: to zależy, w jakie kobiety celują. Celebrytki z insta nie zadowolą się grillem. Prezeski firm i modelki pewnie też nie. Zwykłe dziewczyny już tak.
@mirko_anonim: tylko problem jest taki, że skoro teoretycznie mogą mieć te drinki na dachu wieżowca w Dubaju z jakimś typem to po co mają z tego rezygnować i zaniżać wymagania? wiadomo, że takich typów nie starczy dla każdej ale to już dla nich zbyt zaawansowana logika
przecież każda kobieta która jest w związku kiedyś była singielką
Tak, tylko że ich "singielstwo" trwa bardzo krótko, bo co to za singielstwo kiedy większość dziewczyn wiąże się na stałe w okresie liceum? Ile to singnielstwo realnie trwa? Rok? Czy raczej kilka miesięcy? Na studiach zostają dosłownie ostatki które nie są zbyt zainteresowane przeciętnymi chłopami (jednocześnie same będąc no przeciętne). Nawet jak kobieta wróci do singielstwa, to i tak
Nie wiem czemu na tagu przejmujecie się tymi wygórowanymi wymaganiami kobiet odnośnie wyglądu, zarobków, życia na poziomie, itd. Serio chcielibyście być z takimi kobietami? Ja bym wolał taką która doceni przeciętną pracę i takie wspólne dorabianie się powoli, jakieś skromne wypady za miasto zwykłym autem, grill za domem, składanie cały rok żeby jechać na wymarzone wakacje, itp. A nie jakieś oczekiwanie lukusów, kolacji na dachu wieżowca, drinki w Dubaju i tego typu klimaty, życie jak na instagramie. Tu nie chodzi o to że JA nie spełniam takich wymagań tylko nawet nie chciałbym tego typu kobiet to po co się takimi przejmować?
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #przegryw #blackpill #tinder
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: i ty wierzysz w istnienie takich kobiet, zwłaszcza singielek?
Hahahah to ładna naiwność - kobiety nie będą czekać, masz mieć już, bo konkurencja już ma.
A że mają wymagania - no cóż, jakbyś miał codziennie 10000 wiadomości od chłopa bez godności to też byś wybrzydzał.
Tak, tylko że ich "singielstwo" trwa bardzo krótko, bo co to za singielstwo kiedy większość dziewczyn wiąże się na stałe w okresie liceum? Ile to singnielstwo realnie trwa? Rok? Czy raczej kilka miesięcy? Na studiach zostają dosłownie ostatki które nie są zbyt zainteresowane przeciętnymi chłopami (jednocześnie same będąc no przeciętne). Nawet jak kobieta wróci do singielstwa, to i tak