Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego dojrzałość emocjonalna jest kluczem w relacjach?
Kiedy przegrywy zrozumieją że kobiety chcą dojrzałego mężczyzny a nie jakiegoś chłopa który wierzy w horoskopy dla incelu typu #blackpill? Chcą kogoś stabilnego przede wszystkim emocjonalnie bo to potencjalnie ich życiowy partner a może nawet głowa rodziny, ojciec a nie jakiegoś zgorzkniałego incela który widzi winę we wszystkich tylko nie w sobie. Skoro wy nie umiecie o siebie zadbać to jak macie zadbać o waszą kobietę? Tu nie chodzi o wygląd tylko waszą postawę która odrzuca.

#przegryw #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: mylisz przyczynę ze skutkiem. To społeczeństwo, kobiety odrzucili intzeli, nie na odwrót i to dlatego intzele są zgorzkniali i smutni. A dojrzewanie nie ma znaczenia, bo kobiety w wieku 15 lat i w wieku 50 lat chcą takich samych facetów, po prostu proza życia jest taka, że przystojniak zdyma i się ulotni, a później czysty pragmatyzm
  • Odpowiedz
@centerario: Mam w pracy koleżankę, trochę feministkę. Stosunkowo wysoka i wprost mówi, że interesują ją wysocy faceci. Ale tu niespodzianka. Sam mam 1.6m. I jak czasem sobie zażartuję z jakimś tam komplementem, typu że ma fajny tyłek. To nie dzwoni do HR'u, tylko mówi, że jak ja to mówię, to nawet jest jej miło. Napiszesz że cope - spoko rozumiem, ale nie będę z tym dyskutował.
  • Odpowiedz
@Shea_99: fajnie, że nawet jest jej miło, a nie dzwoni na policję, dobrze, że Cię akceptuje i się Tobą nie brzydzi, może po kilku latach dojdzie do podania dłoni? Jak ta relacja będzie się tak dynamicznie rozwijała to kto wie, może za 10 lat jakaś randka? Szalejesz
  • Odpowiedz
@Shea_99: psychika, dynamika to geny i środowisko tak jak wszystko, nie wiem dlaczego atakujesz blackpilla, biologię, naturę skoro tylko potwierdzasz, że jak jesteś gorszy wyglądowo to musisz czymś innym nadrabiać. Z odpowiednim wyglądem nie trzeba bajerować, a co do ciągłych inwektyw w moim kierunku, to masz jakieś nieprzepracowany problem? Czujesz się niedoceniany? Jestem specem od psychoterapii mogę Ci pomóc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Shea_99: nie jest wyrok .. chłopie już dawno zasądzono na mnie wyrok względem kobiet przez to jak mnie mama wydaliła ze swojego łona a ojciec się do tego przyczynił .. wyglądam na 3/10 jak się dobrze ubiorę i żadna laska do mnie nie podeszla , nigdy , więc skończ pier...swooje frazezy
  • Odpowiedz