Aktywne Wpisy

dariusz44 +86
#gielda
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
kurde_ +14
Wziąłem za żonę kobietę która jest niestabilna emocjonalnie. Jest p----------a. Teraz po ślubie to wychodzi. Odcina mnie od znajomych od rodziny snuje jakieś teorie spiskowe. Nie mogę nic porobić poza domem chociażby ogarnąć auto czy pomóc bratu na budowie bo zaraz mi p------i że nie poświęcam jej i dziecku czasu. Czuję się jak w psychiatryku. Z chęcią wziąłbym rozwód ale mam z nią kilku miesięcznego syna #gorzkiezale #zwiazki

Kiedy przegrywy zrozumieją że kobiety chcą dojrzałego mężczyzny a nie jakiegoś chłopa który wierzy w horoskopy dla incelu typu #blackpill? Chcą kogoś stabilnego przede wszystkim emocjonalnie bo to potencjalnie ich życiowy partner a może nawet głowa rodziny, ojciec a nie jakiegoś zgorzkniałego incela który widzi winę we wszystkich tylko nie w sobie. Skoro wy nie umiecie o siebie zadbać to jak macie zadbać o waszą kobietę? Tu nie chodzi o wygląd tylko waszą postawę która odrzuca.
#przegryw #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Może skończ kłamać bo wszystkim tu wypisywałeś o swojej byłej i wielu nawet Cię tylko z tego kojarzy, także nie żadna