Pojeżdżone po okolicy, żeby zdobyć ostatnie #kwadraty na północy - dalej albo kajakiem na zatokę, albo przesunąć całość na Kaszuby. Tydzień temu był zimny wiatr a ja jechałem w nogawkach, bluzie i kurtce. Dziś na krótko, a i tak było nawet za ciepło jak dla mnie. Podjazdy za Elblągiem, a poza tym tylko płasko i jeszcze bardziej płasko - przejeżdżałem obok najniżej położonego punktu w kraju. W lasach piach i korzenie, ale inaczej się nie dało.
🟦 +1 max square 51x51 🟩 +74 max cluster 3056 🟥 +37 new tiles 8279
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
Pojeżdżone po okolicy, żeby zdobyć ostatnie #kwadraty na północy - dalej albo kajakiem na zatokę, albo przesunąć całość na Kaszuby. Tydzień temu był zimny wiatr a ja jechałem w nogawkach, bluzie i kurtce. Dziś na krótko, a i tak było nawet za ciepło jak dla mnie. Podjazdy za Elblągiem, a poza tym tylko płasko i jeszcze bardziej płasko - przejeżdżałem obok najniżej położonego punktu w kraju. W lasach piach i korzenie, ale inaczej się nie dało.
🟦 +1 max square 51x51
🟩 +74 max cluster 3056
🟥 +37 new tiles 8279
#rowerowyrownik #kwadraty #romet
Skrypt | Statystyki
źródło: 35627
Pobierzźródło: 35626
Pobierz( ͡º ͜ʖ͡º)
Szacun!