Wpis z mikrobloga

✨️ Czy zasady ruchu drogowego są jasne dla każdego?
Czy wychodząc z tego lokalu trzeba się rozejrzeć w prawo i lewo a potem ustąpić pierwszeństwa suvowi pod drzwiami? Czy reguła prawej ręki tutaj też ma zastosowanie? XD

#konfitura #samochodoza #heheszki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Czy zasady ruchu drogowego są jasne dla każdego? Ⓘ
Czy wychodząc z ...

źródło: 66dc08be2e035

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: a gdyby ci tam tak wypadł z kieszeni gwóźdź, który by się przypadkiem tak potoczył, że oparł o jego oponę w tak nieszczęśliwy sposób, że gdy samochód ruszy to niechybnie się w nią wbije?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie że popieram takie parkowanie bo to patologia ale po co są te słupki tam? Można by wygospodarować miejsce parkingowe widać że szeroki chodnik. Ogólnie to jest problem z tym że jest za mało miejsc parkingowych i ubywa ich z każdym rokiem (subiektywna ocena, ale widzę co się dzieje u mnie na osiedlu)
  • Odpowiedz
ale po co są te słupki tam?

@Mosimir: pewnie po to, że przychodnia i dużo ludzi niepełnosprawnych,
bez słupków zaraz ktoś zastawi cały chodnik "bo przywiozłem niepełnoprawną matkę" i już inne niepełnosprawne matki nie mogłyby wygodnie wchodzić

zobacz, że już teraz te volvo mocno zawadza gdy ktoś przywiezie niepełnosprawną matkę i chce ją wysadzić na tej czerwonej uliczce za volvo, jakimś takim samochodem transportowym gdzie trzeba się
  • Odpowiedz
@woojt: niestety pudło, to jest puliczny chodnik, wiem gdzie to jest. Widzę że nieźle zgrało sie z filmem konfitury, dokładnie ten sam samovhod w na końcu filmu 'bus musi latac'
Poza tym tam są słupki z a które nie można wjeżdżać

@Mosimir: wi m gdzie to jest i tam zaraz jest przejście dla pieszych. Stawiam że dlatego słupki bo by było całe zastawione. Zrezzta po drugiej stronie ulicy
  • Odpowiedz