Aktywne Wpisy

Leżę se już
Dzień 6
Dzisiejszy dzień był spokojny bo cały dzień to głównie wizyta w mieście które powstało podczas gorączki złota, o nazwie Julian . Kopalnia była głównie zasilana dzięki pracy Azjatów . Jako że miasto leży kawałek drogi od szlaku, trzeba było dotrzeć tam autostopem . O dziwo udało nam się go złapać w 1 minutę. Dziś dzień spędziłem z 3 innymi wędrowcami. Panowie jechali do pracy przy rozbiórce jakiś
Dzień 6
Dzisiejszy dzień był spokojny bo cały dzień to głównie wizyta w mieście które powstało podczas gorączki złota, o nazwie Julian . Kopalnia była głównie zasilana dzięki pracy Azjatów . Jako że miasto leży kawałek drogi od szlaku, trzeba było dotrzeć tam autostopem . O dziwo udało nam się go złapać w 1 minutę. Dziś dzień spędziłem z 3 innymi wędrowcami. Panowie jechali do pracy przy rozbiórce jakiś
źródło: image_picker_D633F41E-DADF-49D6-A354-A57FD9B0F491-74472-000007F3F689D65F
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Czy wychodząc z tego lokalu trzeba się rozejrzeć w prawo i lewo a potem ustąpić pierwszeństwa suvowi pod drzwiami? Czy reguła prawej ręki tutaj też ma zastosowanie? XD
#konfitura #samochodoza #heheszki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: 66dc08be2e035
Pobierz2m nieosłupkowanej przestrzeni istnieje
typowy suviarz: wjeżdżam
@Mosimir: pewnie po to, że przychodnia i dużo ludzi niepełnosprawnych,
bez słupków zaraz ktoś zastawi cały chodnik "bo przywiozłem niepełnoprawną matkę" i już inne niepełnosprawne matki nie mogłyby wygodnie wchodzić
zobacz, że już teraz te volvo mocno zawadza gdy ktoś przywiezie niepełnosprawną matkę i chce ją wysadzić na tej czerwonej uliczce za volvo, jakimś takim samochodem transportowym gdzie trzeba się
Poza tym tam są słupki z a które nie można wjeżdżać
@Mosimir: wi m gdzie to jest i tam zaraz jest przejście dla pieszych. Stawiam że dlatego słupki bo by było całe zastawione. Zrezzta po drugiej stronie ulicy