Aktywne Wpisy

KiroNiro +385
XDDD Słyszycie faceciki? Macie KUPIĆ swojej kobiecie dom a jak nie to jesteś p---a. Jeszcze każecie księżniczce dokładać się do pizzy. #pieklokobiet #kukoldystan #logikarozowychpaskow
źródło: 1000016392
Pobierz
enforcer +286

Panowie i Panie, nadszedł ten dzień w którym trzeba zrobić krok na przód i się oświadczyć różowej. Tak wiem, jak na wykopka brzmi niewiarygodnie ale to prawda. Jako mało doświadczony bo jest to moja jedyna kobieta ale od wielu wielu lat jesteśmy razem, przyszedłem się was poradzić ile wydać pieniędzy na ten mały kawałek metalu dla wielkiej miłości. Zbieramy pieniądze na wspólny dom/mieszkanie a zarabiamy oboje po ok 5k na rękę, więc nie chce szaleć ani wyjść na biedaka. Ile w takiej sytuację polecacie wydać?
#rozowepaski
#zareczyny
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
A na poważnie, jeżeli twoja kobieta nie jest materialistka to myślę że 1000-1500 spokojnie wystarczy.
Jak jest to pewnie i te 3 wypłaty nie wystarcza. :)
@mirko_anonim: przed kim? Chyba nie przed nią, wie na jakim poziomie finansowym stoicie. To tak odpowiadając na pytanie.
A teraz emocjonalnie i praktycznie- nie jest ważna kwota, którą wydasz. Ma się podobać, pasować do niej i nie przeszkadzać jej w codzienności (uwzględnij jej pracę, hobby, rodzaj ubrań i biżuterii, które nosi), żeby wygodnie się go jej nosiło nawet całe życie lub do
Poza tym chyba mylisz same oświadczyny z ceremonią ślubną, weselem i masą innych. Bo to właśnie takie rzeczy planuje się wspólnie :)
Podczas oświadczyn TO mężczyzna oświadcza się kobiecie.
Co mi jeszcze mądrego napiszesz? xD może że ty sama sobie planowałaś przyjęcie niespodziankę?
@botjezykk: xDDDD
Jestem facetem ziomek. I nie masz pojęcia zielonego o czym piszesz.