Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +75
Oto jeden z przykładów dlaczego rozumny człowiek gardzi warszawą (celowo z małej).
Zmieniamy parking w ścisłym centrum na "skwer". Żeby to chociaż była prawdziwy zielony kącik. Tymczasem mamy 5 drzew na krzyż wśród betonów. Trawnika co kot napłakał.
Więc odbiera się mieszkańcom możliwość użytkowania tego miejsca (Parking) i stwarza iluzję miejsca rekreacyjnego (ten pseudo skwerek).
Jeszcze
Zmieniamy parking w ścisłym centrum na "skwer". Żeby to chociaż była prawdziwy zielony kącik. Tymczasem mamy 5 drzew na krzyż wśród betonów. Trawnika co kot napłakał.
Więc odbiera się mieszkańcom możliwość użytkowania tego miejsca (Parking) i stwarza iluzję miejsca rekreacyjnego (ten pseudo skwerek).
Jeszcze
źródło: image
Pobierz
bArrek +30
Panowie, nie chce się pysznić ale taka jedna chyba ślini do mnie cipsko

Testowe 120 pod majówkowy wypad poszło nawet-nawet, ale nijak się to miało do wdrożenia na produkcję. Choć założyłem spokojne tempo, regularne rozprostowywanie kości i nadmiar kalorii w bagażniku, to i tak dało mi w kość bardziej, niż się spodziewałem. A o powrocie po trzech dniach... ekhm... majówkowania to lepiej nie wspomnać :) Choć droga (ta zachodniejsza) była całkiem przyjemna dla opon i miła dla oka, tak pod kątem sportowym do głowy przychodzi mi tylko cytat z Buta Manitou: "Ty to nazywasz jazdą konną?! To z------a jest!" :D
#rowerowyrownik #rower #ruszwroclaw
Skrypt | Statystyki
źródło: mapka
Pobierz