Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ChlopoRobotnik2137 +171
Leżę se już
Dzień 6
Dzisiejszy dzień był spokojny bo cały dzień to głównie wizyta w mieście które powstało podczas gorączki złota, o nazwie Julian . Kopalnia była głównie zasilana dzięki pracy Azjatów . Jako że miasto leży kawałek drogi od szlaku, trzeba było dotrzeć tam autostopem . O dziwo udało nam się go złapać w 1 minutę. Dziś dzień spędziłem z 3 innymi wędrowcami. Panowie jechali do pracy przy rozbiórce jakiś
Dzień 6
Dzisiejszy dzień był spokojny bo cały dzień to głównie wizyta w mieście które powstało podczas gorączki złota, o nazwie Julian . Kopalnia była głównie zasilana dzięki pracy Azjatów . Jako że miasto leży kawałek drogi od szlaku, trzeba było dotrzeć tam autostopem . O dziwo udało nam się go złapać w 1 minutę. Dziś dzień spędziłem z 3 innymi wędrowcami. Panowie jechali do pracy przy rozbiórce jakiś
źródło: image_picker_D633F41E-DADF-49D6-A354-A57FD9B0F491-74472-000007F3F689D65F
Pobierz

Amerykańska popkultura zryła mi banie xd. Wychowałem się na tych wszystkich filmach sensacyjnych/akcji na TV4 czy Polsat albo komediach o studenckim życiu z lat 90/00s i zacząłem tęsknić za czasami w których nigdy nie żyłem i miejscami w ktorych nigdy nie byłem. Zabrzmi to żałośnie ale byłem przekonany że ja również będe częścia tego, że będę miał podobne życie i to tylko kwestia czasu bo przecież mam czas a wszystko co miało nadejść kiedyś to tam w dorosłosci. Teraz wyobraźcie sobie jak muszę być sftrustrowany teraz jako stary zakolak robiący w januszexie który został oszukany i zamiast tych feelsowych miejsc i momentów które mam dalej przed oczami, żyje jak każdy przeciętniak w swoim monotonnym życiu i max co mogę to wychlać browara po pracy i składać na wakacje w turcji samemu.
#feels #suicidefuel #usa #przegryw #przegrywpo30tce #blackpill #nostalgia #90s #00s #gimbynieznajo #kiedystobylo
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: a3034a20484779aead41646e80a5cfcc
Pobierz@mirko_anonim: Myślę, że nie tylko tobie. Prawda jest taka, że obecnie nastąpiło odwrócenie trendów i teraz to USA się europeizuje a efekty tego zrycie w Polsce i Niemczech na przykład bardzo mocno widać dalej.
@mirko_anonim: mogę cię tylko pocieszyć że powstała już masa opracowań na temat tej słynnej amerykańskiej popkultury lat 80-90 i wnioski są takie, że znaczna częśc tej magii była totalnym kłamstwem. Wtedy w stanach była masa strzelanin, wysokie ryzyko bezdomności, zatrzęsienie narkomanów,
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny