Aktywne Wpisy

Leżę se pod sklepem i ogarniam się po zakupach, jedząc lody i popijając coca cola , a jakiś typek ( wyglądał na hajkera) podszedł, i jak mnie zobaczył to uciekł, ja mu mówię “ jest dużo miejsca, jak chcesz to siadaj obok”. Ten tylko zniknął za rogiem . Ja se dalej leżę i staram garmina zsynchronizować , a ten nagle wraca i coś mi daje i odchodzi . zanim ogarnąłem co to
źródło: image_picker_5A6DE649-3221-4C86-A39D-A548CE4A0864-22598-000002F6B7453318
Pobierz
Leżę se już , taki mam widok z namiotu
Jestem tuż nad Idyllwild , między Saddle Junction (2465 mnpm) a Suicide Rock ( 2292 mnpm).
#zlomkiemprzezswiat #pct #usa #podrozujzwykopem
Jestem tuż nad Idyllwild , między Saddle Junction (2465 mnpm) a Suicide Rock ( 2292 mnpm).
#zlomkiemprzezswiat #pct #usa #podrozujzwykopem
źródło: image_picker_A4AC1CC5-20E7-4C6A-8ACD-988707680818-436-0000001BAAA02B51
Pobierz

Mam 32 lata. Mam narzeczonego. Wszyscy go lubią, taki dobry chłopak. Szkoda, że od 1,5 roku nie umie zdecydować się na datę ślubu. Mówi, że chce mieć dzieci, ale na pytanie „kiedy?” jeżą mu się włosy. Od niedawna zarabiam 6000 zł na rękę, wcześniej mniej. Nie mam szalonych oszczędności, ani swojego mieszkania. Chciałabym być mamą, więcej zarabiać, mieć męża. Myślę że ani tą żona już w tym wieku nie zostanę, ani dzieci mieć nie będę, a na starość będę żreć gruz, bo nie odłożę tyle, by przeżyć. Na emeryturę nie liczę. Nic nie odziedziczyłam. Gratuluję samej sobie czarnej d--y, do której się doprowadziłam. Nie róbcie tak jak ja. #zalesie #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Odkładaj teraz
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Możesz polajkować ten post, napiszę do Ciebie na priv