Wpis z mikrobloga

✨️ Czuję się przytłoczona brakiem decyzji o ślubie
Mam 32 lata. Mam narzeczonego. Wszyscy go lubią, taki dobry chłopak. Szkoda, że od 1,5 roku nie umie zdecydować się na datę ślubu. Mówi, że chce mieć dzieci, ale na pytanie „kiedy?” jeżą mu się włosy. Od niedawna zarabiam 6000 zł na rękę, wcześniej mniej. Nie mam szalonych oszczędności, ani swojego mieszkania. Chciałabym być mamą, więcej zarabiać, mieć męża. Myślę że ani tą żona już w tym wieku nie zostanę, ani dzieci mieć nie będę, a na starość będę żreć gruz, bo nie odłożę tyle, by przeżyć. Na emeryturę nie liczę. Nic nie odziedziczyłam. Gratuluję samej sobie czarnej d--y, do której się doprowadziłam. Nie róbcie tak jak ja. #zalesie #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: dawaj d--y. Bez gumki, rób dzieciaki. O ślub nie pytaj bo widać to mądry chłop nie chce ślubu, rób lodzika na start dnia. Jaja niech chłop wiecznie puste z tobą ma.i będziesz mieć świetne życie z tym chłopem!!!
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
pewny-wizjoner-47: Jak się zakręcisz to jeszcze znajdziesz takiego, co chce dzieci, a nie chodzenie jak w liceum. Więcej optymizmu! Obecnego zweryfikuj, powiedz, czego potrzebujesz od życia i daj mu czas na decyzję np kwartał. Jak Cie traktuje poważnie to będzie chciał Cię uszczęśliwić, a jeśli nie to i tak jesteś dla niego zapchaj dziurą, bo żadna dla której by chciał sie starac go nie chciała. W miedzy czasie w ten kwartał
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
samodzielny-innowator-52: Hej, mam tak samo, a nawet trochę gorzej, bo mam już większy level i problemy zdrowotne. Nie miałabyś ochoty pogadać z kimś kto ma podobnie? Masz jakiś discord, albo konto tutaj? Trzymaj się tam i nie daj się złym myślom, pozdrawiam, Mirabelka

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP):

Nie miałabyś ochoty pogadać z kimś kto ma podobnie?

Możesz polajkować ten post, napiszę do Ciebie na priv
  • Odpowiedz