Aktywne Wpisy
Lowca90 +134
Rewitalizacja podłogi w starej kamienicy w centrum Warszawy.
Jakiś czas temu zakończyłem kilkuetapową realizacje.
Etap 1 poziomowanie i montaż legarów
2 włozenie wełny między legary, przykrycie folią i montaż płyt mpf (stabilniejsze niż osb do tego zabezpieczone ognio i grzynobójczo)
3. Montaż tafli parkietowych z litego białego jesionu i dębu
4. Cyklinowanie parkietu i zabezpieczenie go 3 wartwami twardego wosku.
Jakiś czas temu zakończyłem kilkuetapową realizacje.
Etap 1 poziomowanie i montaż legarów
2 włozenie wełny między legary, przykrycie folią i montaż płyt mpf (stabilniejsze niż osb do tego zabezpieczone ognio i grzynobójczo)
3. Montaż tafli parkietowych z litego białego jesionu i dębu
4. Cyklinowanie parkietu i zabezpieczenie go 3 wartwami twardego wosku.
źródło: 1000012338
Pobierz
Nacho_Libre +14
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

czy mogę obwiniać rodziców za swoją nieporadność i brak umiejętności odnajdywania się w grupie?
całą młodość przeżyłem przed komputerem, rodzice nigdy nie zapisali ani nie zaprowadzali mnie na jakiekolwiek zajęcia pozaszkolne
nigdy nie byłem na wakacjach
nigdy nie zabrali mnie na jakiś koncert, mecz czy inne g---o wydarzenie
ojciec nigdy nie zabrał mnie na głupie boisko żeby pokopać w piłkę
w czasach gimnazjum miałem jeszcze kumpla z którym trochę w wychodziłem gdziekolwiek i teraz czuję że on wtedy "ciągnął mnie za kłaki" do towarzyskiego życia ale niestety nie wykorzystałem tej szansy i jak poszliśmy na inne kierunki do technikum to nasza znajomość się zakończyła i nie dziwię się bo wiem jakim 5 kołem u wozu wtedy dla niego byłem xd
teraz po 5 latach pracy u jednego pracodawcy czuję coś innego i stąd te pytanie bo ostatnio chłopaki powiedzieli mi że odkąd się przyjąłem do roboty to w c--j się "otworzyłem" i teraz to siedzi mi w głowie
nawet jak w ostatnich miesiącach regularnie chodzę na basen 2-3 razy w tygodniu to teraz mega żałuje że wcześniej tego nie robiłem bo czuję że to lubię i za każdym razem gdy wieczorem wychodzę z pływalni czuję niesamowite zadowolenie że "coś robię" w tym zj3banym wczesniej zyciu
mimo wszystko dalej nie potrafię rozwinąć dłuższej rozmowy 1 na 1, dużo bardziej wolę być tą 3 osobą obok dwójki która prowadzi rozmowy, po prostu skręca mnie gdy muszę słuchać czyichś opowieści o wakacjach czy innych przygodach w ogródku i nie wiem czy g---o mnie to interesuje czy po prostu nie lubię rozmawiać i po prostu wolę ciszę
#psychologia #pracbaza #przegryw #przymslenia #zdrowie #basen #samotnosc #zalesie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Można obwiniać cały świat za całe zło jakie nas spotkało i każdego za zaniedbania. Tylko co to da? Utrwali w byciu ofiarą i zdejmie odpowiedzialność za decyzje życiowe i da chwilową ulgę. Jako dziecko człowiek nie jest winny co mu się przydarzyło, ale jako dorosły jest odpowiedzialny za kształtowanie siebie i uleczenie z uraz jakich doznał. Inaczej one będą sterować nim do końca życia.
Słyszę, że w tobie tkwi
@mirko_anonim: możesz, tylko co ci to da na dłuższą metę?
wykop jest pełen takich spoerdoxów
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: