Aktywne Wpisy

inrzynier +354
źródło: 2026-05-18_18-26-24
Pobierz
beata-libra +19
#raportzpanstwasrodka Czy możecie mi odpowiedzieć co oni wszyscy mają z tym pociągiem do ogórków kiszonych? Ile razy w tygodniu jecie ogóry ??? Szczególnie latem (czy w ciepłych krajach gdzie witaminy C jest ogrom !
Jeszcze świeży ogór ok ale kiszonki ? Nawet bydło karmi się nimi głównie w porze zimowej , a ci żrą je do wszystkiego . Co jest ???
Jeszcze świeży ogór ok ale kiszonki ? Nawet bydło karmi się nimi głównie w porze zimowej , a ci żrą je do wszystkiego . Co jest ???

8 - piątkowe, zamiast spaceru na kawę
118 - dzisiejsze, na północny wschód, zobaczyć mazowieckie wiochy pod Płockiem i dorobić trochę kwadratów. Trochę mnie wymęczyło, nie wiedzieć czemu uda mnie bolo, a tempo nie było szaleńcze. Co do zwiedzania - kościółki ładne, dworki jak to dworki - średnie. Bardzo ładna za to dolina Skrwy tuż przed wpadnięciem do Wisły/zalewu włocławskiego. Muszę sprawdzić czy nie ma tam jakichś fajnych pieszych szlaków po kniejach.
--------------------------------------
#kwadraty
Max square: 31x31 (-)
Max cluster: 1295 (-)
Total tiles: 5089 (+18)
Zahaczyłem umyślnie z dwie dziury, w tym jedną na piachach ze 2km. Reszta z nowych 18 kwadratów przy okazji, wracając od strony Płocka równoległą drogą niż zawsze, czyli wojewódzką DW559 łączącą Płock i powiatowe Lipno, która okazała się bardziej zapchana niż DK50 pomiędzy Płockiem i Włocławkiem.
#rowerowyrownik #100km (5. w sezonie, 78. w karierze)
Skrypt | Statystyki
źródło: Firefox_Screenshot_2026-05-16T19-13-48.405Z
Pobierz