Aktywne Wpisy

Menelowe_plus +35
codziennaKasia +163
Też tak macie, że w ogóle zapominacie o tym, że za niecałe 3 tygodnie startują mistrzostwa świata w piłce nożnej?
Przecież mniej więcej do 24 roku życia to praktycznie całe moje życie w trakcie mistrzostw było podyktowane pod godziny meczy, a cały okres mistrzostw to był najlepszy czas w roku, jedno wielkie święto. Cały czas się tym żyło.
Już z miesiąc przed startem studiowało się statystyki, składy, kto pojedzie, analizy kto będzie gwiazdą,
Przecież mniej więcej do 24 roku życia to praktycznie całe moje życie w trakcie mistrzostw było podyktowane pod godziny meczy, a cały okres mistrzostw to był najlepszy czas w roku, jedno wielkie święto. Cały czas się tym żyło.
Już z miesiąc przed startem studiowało się statystyki, składy, kto pojedzie, analizy kto będzie gwiazdą,
źródło: image
Pobierz

Głupie pytanie ale jak ludzie nie boją się kupować gumek w sklepie xd? Próbowałem kilka razy żeby poćwiczyć wgl wkładanie (beka stary chłop i nigdy) ale za każdym razem ktoś jest na tej alejce i głupio po to sięgnąć. W innym sklepie mi się udało bo nie było nikogo, dałem to do wózka i na to inne zakupy żeby nie było widać ale na samoobłusgowej za dużo ludzi i spanikowałem. Głupio tak bo ludzie będą oceniać, zwłaszcza że jestem brzydki więc widać że biorę to dla siebie tylko i przypał, a jakbym jeszcze kogoś znajomego spotkał to koniec.
#przegrywpo30tce #przegryw #niebieskiepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
źródło: comment_WiBRJQxPNd7Y8NZZGnxWqV5765DMfLJx
PobierzU Ciebie to chyba dziedziczy problem, co?
Nie każdy jest gotów udźwignąć brzemię sławy.
Kierowca autobusu oczywiście bił brawo, ale to chyba oczywiste na tym etapie.
Stojący za mną w kolejce budowlaniec powiedział, żebym w poniedziałek wpadł na budowę i opowiedział jego majstrowi, czy