Aktywne Wpisy

CZLOWIEK89 +78
#wroclaw odnośnie tego pobicia to żeby ktoś przypadkiem nie zrozumiał, że bronię patusów. Nie bronię i uważam, że trzeba takie zwierzęta eliminować ze społeczeństwa. Nie mogę się jednak nadziwić jak to trzeba nie mieć instynktu żeby zwracać uwagę takiemu czemuś, że wbili w kolejkę w Żabce, przecież kilometra widać, że to agresory na b----e bez cienia myśli w głowie i to się nie może dobrze skończyć. To pobicie na dla

squanchySquanch +324
Tak powinny wyglądać nowe banknoty Euro, nawet nie chce mi się komentować tych oficjalnych wypocin zaprezentowanych przez EBC bo to szkoda strzępić ryja
#banknoty #hobby #waluty #euro #uniaeuropejska #ue #ekonomia #numizmatyka
#banknoty #hobby #waluty #euro #uniaeuropejska #ue #ekonomia #numizmatyka
źródło: y16i6ca52gfh1
Pobierz

Szukam pomysłu na siebie. A raczej na pracę. Znalazłem coś takiego jak technik elektroradiolog. 5 semestrów zaocznie. Warto sobie to zrobić? Jak wygląda praca? Trudno? Łatwo? Zarówno ukończenie tego jak i sama praca.
Pytam bo jestem w kropce. 4 dychy na karku, a nie wiem co zrobić ze sobą. Jakieś śmieszne studia mam ale nie potrafię odnaleźć się w korpo. Mam też technika chmika. Tyram teraz w kołchozach u januszy. Zarobki mi obojętne, może być najniższa (mieszkam w powiatowym ale takim 100tys+), wolę spokojną pracę. Patrzę w tym kierunku bo zawsze kierunki medyczne mnie interesowałe ale oczywiście debil byłem i się nie uczyłem także o medycynie mogłem pomarzyć. Oboje rodziców lekarze. Ale spokojnie, nie załatwią mi pracy bo mają mnie za debila. I pracują w innym mieście.
#radiologia i dla zasięgu #medycyna #praca
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Zastanawiam się jak z pracą. Bo ten technik to jest w moim mieście robiony. Więc podejrzewam, że skoro jest na miejscu to może być już wszystko obsadzone. Żadnych ogłoszeń nie znalazłem na dzień dzisiejszy.
A jak wygląda nauka? Dużo wiedzy do przyswojenia? Dam sobie radę? Czy jest to jak
Muszę się ogarnąć bo zwariuje. Przerobiłem dziesiątki prac