Wpis z mikrobloga

✨️ Czy warto przenieść konto do ING?
Używacie tego mojeING do prowadzenia wydatków w koncie czy jakiegoś innego narzędzia? Ogólnie zastanawiam się nad przeniesieniem z #pkobp (gdzie strasznie to kuleje i brak podstawowych funkcji, planuję zostawić tam jedynie #obligacje z braku wyboru) do ING właśnie między innymi dla „moje finanse” - kategoryzujecie wydatki, dobrze to tam działa i ich ilosc jest wystarczająca? Jakieś spostrzeżenia?

#ing #mojeing #finanse #bank #oszczedzanie #banki #kontobankowe

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@mirko_anonim: Możesz mieć konta w tylu bankach w ilu chcesz. W dzisiejszych czasach nie ma sensu posiadania konta tylko w jednym, bo zawsze najlepsze oferty są dla nowych klientów lub na nowe środki.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jak będziesz otwierał w ing, to tylko w promocji, gdzie dostaniesz 600 zl nagrody plus 100 z polecenia. Jakbyś chcial kod polecenia to napisz na priv. Ps. Duza zaleta konta oszczędnościowego w ing, jest to, ze starzy klienci takze maja podwyższone %.
  • Odpowiedz
@EkspertPKO: ja odpowiem za niego. Historia wydatków na karcie kredytowej żyjąca własnym życiem. Ogarnęliście to już dla debetówek, weźcie się za kredytówki. Mamy 2026 rok, naprawdę.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @EkspertPKO hmm… jest wiele takich rzeczy, ale chociażby zarządzanie finansami i wykresy przez wasze „AI” to jakaś porażka. Brak kategorii i możliwości przypisywania do nich wydatkow. Wchodząc w historię płatności nie jestem w stanie sprawdzić miesięcznych wpływów i wydatków uwzględniając np że część gotówki jest na obligacjach i nie jest to wydatek… Brak możliwości zmiany wykresów, tylko konieczność od nowa przeklikiwanie bota, który nie rozumie podstawowych
  • Odpowiedz