Wpis z mikrobloga

✨️ Jakie auto wybrać do 80k zł?
Mirasy, szukam uzywanego auta w budzecie do 70-80K, moze 90K jesli warto dolozyc, takiego max 5-6 letniego, ale tak poza tym to w zasadzie nie mam za bardzo skonkretyzowanych wymagan, ani zadne auta mi sie jak mocno nie podobaja, ani tez nie mam tak ze jakichs bardzo nie cierpie, wiec troche szukam inspiracji i jakiegokolwiek punktu zaczepienia. Zastosowanie bedzie mniej wiecej takie:
- dojazdy do pracy 11KM w jedna strone kilka razy w tygodniu,
- raz na kilka tygodni trasa 250 KM w jedna strone droga ekspresowa,
- tak naprawde najczesciej bede jezdzic sam, brak dzieci ani planow na nie w najblizszych latach
- nie chce kombi i hatchbackow raczej tez nie, reszta, jakies crossovery, suvy, sedany i inne wynalazki juz az tak mi nie wadza (pewnie nawet nie wiem czy dobrze to rozrozniam),
- oprocz poprzedniego punktu to nie obchodzi mnie za bardzo jak wyglada z zewnatrz, bardziej mi zalezy na tym zeby bylo wygodne w srodku,
- nie zalezy mi na nie wiem, szybkosci czy cos takiego, po prostu zeby bylo wygodne np. z automatem etc.
- elektryki i diesle odpadaja

Z takich ktore prowadzilem i "wydawaly mi sie wygodne jadac tylko raz" to bylo okej w: RAV4, Civicu, Tucsonie.
Myslalem ogolnie zeby po prostu wziac jakas Toyote w hybrydzie w tym budzecie bo z tego co czytam silniki maja dobre opinie i z tego co widze to w zasiegu sa takie modele jak:
- c-hr - troche przerazaja mnie te okna dla pasazerow na tyle, ale oprocz tego jest okej,
- jakies yaris crossy - troche do mnie nie przemawiaja, slyszalem ze powyzej 120 km/h jest bardzo glosno ale to po prostu opinia uslyszana od znajomego,
- corolla sedan - widzialem ze jest ich pelno na otomoto ale pierwsze wrazenie z czytania opinii/ogladania recenzji - wydaje sie byc nudna

Czy moglby ktos podrzucic jakies modele ktorymi warto sie zainteresowac, cokolwiek co moze spelnic te moje bardzo szerokie wymagania? xD

#motoryzacja #samochody #szukamauta #szukamsamochodu #jakieauto #kiciochpyta

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach