Aktywne Wpisy

W czym trzymacie poduszke bezpieczeństwa? Zaraz kończy mi się lokata w Toyocie na 4.25% (~100k) i zastanawiam sie nad tym jakie mam opcje. Skłaniam się ku połączeniu 40% lokata, 40% obligacje COI lub TOS i 20% przerzucić w jakiegoś szerokiego ETFa.
#gielda
#gielda

adamsowaanon +25
Widze ladnie tu XTB wypralo lby hazardzistom,
I promuja jakies smieciuchy,obrazaja etfy ze niby gejowskie, (czyli tworzenie nowych trendow)
A wiadomo ze z smieciuchow do CFD to juz krotka pilka bedzie, czyli core zarobkow XTB na frajerach,
26tys ludzi na tagu, ze 100 niepelnosprytnych pozytecznych idiotow co "smieszkuja" a tak na prawde to rozwalili tag, i przez ta sciane CHLAMU nie ma sensu tu zagladac i tego czytac,
I promuja jakies smieciuchy,obrazaja etfy ze niby gejowskie, (czyli tworzenie nowych trendow)
A wiadomo ze z smieciuchow do CFD to juz krotka pilka bedzie, czyli core zarobkow XTB na frajerach,
26tys ludzi na tagu, ze 100 niepelnosprytnych pozytecznych idiotow co "smieszkuja" a tak na prawde to rozwalili tag, i przez ta sciane CHLAMU nie ma sensu tu zagladac i tego czytac,

O co chodzi niektórym #rozowepaski jak np. piszą "ooo ile to ja nie mam par/propozycji", "noo ja mam kalendarz zajęty na ten tydzień, może się uda wcisnąć" albo coś w tym stylu? Czasami mi jakaś para wpadnie na #tinder i niektóre potrafią wystrzelić z d--y z czymś takim xD Ofc po czymś takim mam rigcz i zazwyczaj ucinam kontakt ale no ciekawi mnie mocno czy ja mam dobre skojarzenie czy o co chodzi
Chodzi o wzbudzenie jakiejś formy zazdrości? Leczenie swoich kompleksów? Żeby beciak jeszcze bardziej się starał? Pewnie autyzm motzno ale ja sobie nie wyobrażam żeby obcej lasce napisać "nooo ja to mam 420 par hehe" bo i po co komuś takie info?
Dodam kilka tagów dla zasięgu
#randkujzwykopem #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: chodzi o pokazanie jaka to nie jest wybredna i że spotkał cie niebywały zaszczyt
poza tym bierz pod uwagę ze dla lasek posiadanie tych 999 par jest tak samo normalne jak dla miliarderów wydanie banki na coś tam. dla ciebie to szok i milion pytań bez odpowiedzi, dla nich codzienność i lekki flex.
duzo zalezy od kontekstu.
słaby skill dyplomatyczny
czuje rozczarowanie że nie jesteś chadem, ale lepszego na razie nie ma, a jej się nudzi
ale zamiast przemilczeć i udawać że się cieszy, to mówi głownie do siebie więc niepotrzebnie głośno "stać cię na więcej, ale jak się naprasza ten typ to do licznika próżności dodam sobie jeszcze jedno spotkanie"
@czescmampytanie: A tak. Kiedyś mnie dziwiło jak lekko takie kobiety 5-6/10 rzucają, że mają tyle opcji na tinderze, że naprawdę trudno się z kimś umówić bo ciągle pisze ktoś nowy. Pare