Aktywne Wpisy

thorgoth +502
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ChlopoRobotnik2137 +207
342 mile już za mną a 2313 przede mną. Powiem że mocno zostałem przeorany przez ostatnie dni. Nie spodziewałem się że ta trasa będzie szła przez tak wysokie góry ( najwyższy szczyt który zdobyłem to San Jancinto 3302 mnpm) , oraz że spanie na wysokości typu 2500 mnpm będzie normą . Wiedziałem, że szlak przechodzi się przez Sierra, ale myślałem że reszta to będzie łatwy i przyjemny trekking .Góry San Jancinto mocno
źródło: image_picker_F03B3B91-C0F3-4296-8C02-C7AF0BB229C1-49459-00000551824D4361
Pobierz

Nie rozumiem kwestionowania wchodzenia w związek na tagu i traktowania tego jak jakiś koszmar dla chłopa. Jak zapytasz czy 10k brutto to dobre zarobki dla singla w wojewódzkim to większość powie że mało, jednak jak weźmiemy pod uwagę budżet 20k to już zaczyna się robić fajnie. Jak szukam wakacji to zawsze ceny mam za pokój 2-os., chcę znaleźć coś dla singla to nagle cena 2x w górę i logistycznie większość rzeczy jest dostosowana do par. Pomijam kwestie samotności ale życie samemu jest całkowicie nieopłacalne i nie wiem jak można preferować życie w pojedynkę na stare lata. Tak samo nigdy nie słyszałem żeby jakaś partnerka u kogoś ciągle coś chciała kupować do domu, tak jak to czytam w argumentacji antyzwiązkowej że niby "budżetowo się nie spina mieszkanie z kobietą". Nawet częściej słyszę że to chłopy w związkach częściej przepalają wspólną kasę na części do auta czy gadżety elektroniczne xd.
#zwiazki #przegryw #blackpill #niebieskiepaski #rozowepaski #slub
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
We 2 prościej, ale problemy są innej natury. Nikczemność i niewdzięczność kobiet oraz ich stosunek do nie chadów.
ona będzie sobie kupowała rzeczy dla siebie, kosmetyki itp a nei że dodatkowe 10k jest dla niuniusia
o ile masz rację z tym że wakacje dla dwojga są zwykle tańsze niż połowa wakacji dla singla, to jednak mieszkanie z kobietą wymusza też różne wydatki, częściej pewnie nudzą się meble itd :) więc jak ktoś chce