Aktywne Wpisy

APOLL0 +198
To jest chyba peak kobiecych zainteresowań.
99% z nich lubi to samo i nic więcej
#tinder #zwiazki #logikarozowychpaskow #randkujzwykopem #podrozujzwykopem
99% z nich lubi to samo i nic więcej
#tinder #zwiazki #logikarozowychpaskow #randkujzwykopem #podrozujzwykopem
źródło: HJd94sOWkAEY_Av
Pobierz
jfrost +222

Dziś nieco mi się serce rozdarło. Mam 4 letniego syna ze zdiagnozowanym niedawno Aspengerem. Zasadniczo z nami (rodzicami) zachowuje się całkiem normalnie chętnie się bawi, podobnie z kuzynkami itp. Ponoć zupełnie inaczej jest w przedszkolu gdzie stroni d dzieci i się nie odnajduje. Dziś to zobaczyłem na własne oczy.. Po przedstawieniu dla rodziców poszliśmy ma plac zabaw zlokalizowany nieopodal przedszkola. Po kilku minutach dołączyło kilka dzieci z jego grupy. Wyglądało to tak że bawiły się one w swoim gronie a mój syn w dystansie się bawił sam, ciągle coś do siebie mówiąc. Alb schował się pod zjeżdżalnie. Nawet raz do nich podszedł ale mam wrażenie że został przegoniony. Bardzo smutny był to widok, w zasadzie z bezradności chciało mi sie płakać
#zalesie #autyzm #anonimowemirkowyznania
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
W tym wieku polecam sprawdzic odruchy pierwotne i integrację sensoryczna. Jeżeli z tym są problemy to może wpływać na zachowania społeczne. Da się to "naprawić" odpowiednią terapia i ćwiczeniami w domu.
Za jakieś 3 lata polecam TUSy.
Jak zostawicie go samemu sobie to bedzie miał ciężej. Zacznijcie z nim pracę. Jest to żmudne ale owocuje w przyszłości.
Dla mnie problemy społeczne i wykształcona z tego fobia społeczna to najgorsze z tego co mogło z tego wyniknąć. A i tak mam grupkę znajomych z którymi się dobrze dogaduję (bo też są n---------i). Realnie to przez to g---o u------m studia, nie miałem nigdy baby itp.
@mirko_anonim OPie,