Aktywne Wpisy

lubie-sernik +49
Taki zestaw w Seven Eleven wyszedł 25 zł. Całkiem fajna cena.
Nie wiem jak tagować bo # Azja zaraz będą mówić, że zaśmiecam a swojego tagu też nie chce zaśmiecać xD
#sernikpodrozuje
Nie wiem jak tagować bo # Azja zaraz będą mówić, że zaśmiecam a swojego tagu też nie chce zaśmiecać xD
#sernikpodrozuje
źródło: 1000056804
Pobierz
MikSob1985 +262
Dzień Dziecka 🎁
Takie zmiany na przestrzeni prawie 41 lat życia ;)
Dobrego tygodnia Państwu życzę 🌞
Do
Takie zmiany na przestrzeni prawie 41 lat życia ;)
Dobrego tygodnia Państwu życzę 🌞
Do
źródło: 1000154197
Pobierz

Pytanie bezpośrednio do @EkspertPKO Czy wasi pracownicy mają swobodny dostęp do przeglądania sobie kont klientów? Bo sprawa wygląda tak, że od pewnego czasu zaczął odzywać się do mnie dawny znajomy. Pytania o zarobki, oszczędności, o pracę. Zdziwiło mnie, że znał parę faktów. No ale ok, może ktoś mu powiedział bo były to rzeczy które opowiadałem innym. Ale nie dawało mi to spokoju i tak sobie wertowałem jego profil na fb. I doszedłem do jego dziewczyny (którą też kiedyś znałem) która ma wpisana pracę na linkedin w #pkobp No i potem po zalogowaniu sie na swoje konto w banku widzę ją jako... "Mój doradca". I oddział banku ten najbliższy mojemu miejscu zamieszkania. I wygląda mi to, że ona podejrzała sobie moje zarobki, oszczędności, skąd dostawałem przelewy itp. Czy to jest tak możliwe dla pracownika któremu system przypisze moje konto? Sam osobiście chyba nigdy nie kontaktowałem się z takim doradcą ani bank ze mną. Więc jak to jest? I czy jeżeli moje podejrzenia są zasadne to mogę coś z tym zrobić?
#banki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
czy praktycznie ktoś to robi i weryfikuje czy dostęp był uprawniony? niewiem ale się domyślam
Pracownicy skarbówki mogą też sobie buszować po rachunkach. Więc jeszcze się upewnij, że tam znajomy nie ma koleżanek...
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta