Aktywne Wpisy

annlupin +31
ciekawe cotam na nocnej
źródło: annlupin123456
Pobierz
Dzień dobry, wieczór, nocna zmiano. Wszystkiego dobrego dla dziennej, dobranoc.
Mam dzisiaj urodziny, ale nikt nie złoży mi życzeń, bo jestem p----------y...
Mam dzisiaj urodziny, ale nikt nie złoży mi życzeń, bo jestem p----------y...
źródło: 1000007644
Pobierz

#gielda Stoimy u progu największej zwały w historii rynków finansowych. Spółki przegrzane maksymalnie, rosnące po 400% 500% bez konkretnego powodu, ai które jest tak finansowane nie przynosi żadnego zysku a te wszystkie firemki pokazujące "zyski" po prostu wymieniają się razem gotówką przy czym tworzą fałszywy zysk. Naprawdę wam wszystkim współczuję przed tym zwaleniem bo ja nie jestem zły człowiek, ale wytłumaczcie mi jak trzeba być ograniczonym żeby w takich czasach robić tak niebezpieczny ruch jakim jest wrzucenie wszystkiego w akcje albo co gorsza w kryptowaluty? Ja nie jestem ślepy i widzę co się dzieje, widzę trwające wojny które szybko się nie zakończą a prawdopodobieństwo wywołania nowych przez trumpa jest duże. Na dodatek dług usa rośnie do astronomicznych poziomów, przemysł na całym świecie słabnie, masowe zwolnienia przez ai. Kto niby ma napędzać gospodarkę jak większość będzie bez roboty? Przecież to wygląda jak początek nowego krachu podobnego do tego z 1929. #kryptowaluty idą cały czas na poniżej 10000$ a nie mówiłem? Jak ktoś nie jest załadowany w obligacje długie albo gotówkę w 2026 to nie rozumiem człowieka.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: IMG_4241
Pobierz@mimik739: mmmm stara, dobra szkoła Rotczajlda
źródło: image
PobierzO jakich obligacjach mówisz?
Bo ludzi nie trzeba namawiać na kupowanie czegoś co rośnie.
@mirko_anonim: Jak raport finansowy to nie konkretny powód rosnącej wartości spółki to nie wiem k---a co innego może być xD