Aktywne Wpisy

tyrytyty +63
Polska to jedyny kraj w którym przeciętnej osobie wydaje się, że obowiązkiem państwa jest kupowanie kosztownych praw do transmisji wydarzeń sportowych i pokazywanie ich w darmowej TV. Dosłownie chleba i igrzysk xD
"powinny być dostępne" bo ktoś na tt tak powiedział, śmiechu warte
#tenis #mecz (bo piłka nożna to główny winowajca)
"powinny być dostępne" bo ktoś na tt tak powiedział, śmiechu warte
#tenis #mecz (bo piłka nożna to główny winowajca)
źródło: image
Pobierz

Przeglądałem instagramy starych "znajomych" i mam brutalne przemyślenia nt. nastoletniej miłości, więc wrażliwcy nie czytajcie. Generalnie wszystkie te julki do których wzdychałem strasznie zgrażyniały i coraz bliżej im do tych natarczywych, pulnych ciotek które każdy zna z dzieciśtwa ale.. patrząc na ich zdjęcia z czasów szkolnych/studenckich to właściwie każda była fajna. I tutaj pojawiają się #przemyslenia że najlepsze chwile jeśli chodzi o relacje to jak dziewczyna jest młoda. Właściwie esencja miłości kiedy laska jest w swoim peak, jest zawsze ładna, chuda, dziewczęca, jeszcze niewinna. Jesteście w wieku szkolnym czy studenckim więc nic was nie interesuje, zero stresu, liczy się tu i teraz. Dlatego nie dziwie się chadom, że nigdy nie wiązali się na stałe i zawsze celują w młode bo to najlepsze doświadczenia w życiu i jak bycie na legalnym haju. Przecież to musi być cudowne uczucie być w relacji z młodą laską w swoim peak, pełną życia i wpatrzoną w ciebie jak obrazek. Patrzę na te same laski ale aktualne zdjęcia i myślę czy ci goście są szczęśliwi z nimi? To już nie są te dziewczyny którymi się jarałem za młodu. Oni przecież pokochali zupełnie inną wersje tej dziewczyny, dlatego nie wiem czy bym umiał wejść w związek na zawsze. Nastoletnia miłość musi być piękna a doświadczenie tego na własnej skórzę to peak życia.
#zwiazki #relacje #blackpill #przegryw #redpill #samotnosc #tinder #niebieskiepaski #rozowepaski #przegrywpo30tce #nostalgia #feels
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
źródło: filing_images_f355313cfee4
PobierzPierwszy raz
Matura
Studniówka
Pierwsza praca