Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +282
PijeWodePoPierogach +193
Bezmyślność ludzka mnie dobija czasem. Po lesie u mnie latał królik, taki zwykły hodowlany, ktos go wywalił pewnie. Próbowałem go złapać bo na wolności dlugo nie pożyje ale uciekał. Poprosilem o pomoc mi znajomą co u weterynarza pracuje, w końcu pod siatką zwiał na jedna posesje co małżeństwo lekarzy mieszka.
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik

Jezu jaki ten TVN i Eurosport są żałośni to ja nawet nie wiem. Oglądam se meczyki Chwalińskiej i robię to głównie na angielskojęzycznych kanałach, bo tego pier*olenia polskich "dziennikarzy", zwłaszcza tego przygłupa z Eurosportu, się nie da wytrzymać. Jedynie o czym mówią i co ich interesuje to: depresja, kontuzje, że nie ma strojów, że miała problem z opłaceniem hotelu, że chciała zrezygnować i tak w kółko. Przełączam na angielski kanał i słyszę, że gra tak i tak, że tutaj dobrze, że tutaj słabiej, że może to zmienić, żeby coś tam... ogólnie... MÓWIĄ O SPORCIE. Jedyne co te durne polskie media interesuje to rzeczy niezwiązane ze sportem.
#tenis
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
przeciez to jest zupelnie naturalne, ze transmisje miedzynarodowe (czyli courtside z matsem itp) skupiaja sie na sporcie, a nie innych detalach bo, uwaga ciezki koncept do zrozumienia, sa transmitowane do wiecej niz jednego kraju i ktos np z wloch nie bedzie zainetersowany pompowaniem polskiego balonika. z kolei we wloszech bylo pewnie brandzlowane do cobollego.
tylko oczywiscie freethinkerski hivemind
Nic nie przebija Zanzibara i Turbokozakow z Canal+ jeżeli chodzi o wlazenie w dupę Igorowi. Przepraszam Darii.
Całe szczęście, ze od nowego WTA idzie do Eleven/Polsatu.