Aktywne Wpisy

WielkiNos +242
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Whiskeyjack29 +41
Napisałem sobie posta że zarabiam 13 500 netto, czyli 22 000 brutto a pracodawca daje 26 500 + benefity pozapłacowe powiedzmy łącznie 27 000 i ciężko z zakupem mieszkania w Warszawie (w której pomimo mojej niechęci do tego miasta dla bezpieczeństwa zostać muszę, bo zdalna to 5% obecnego rynku). Ile się wylało boomerstwa że wcale nie jestem w top 10% zarobków, że co ze mnie za IT skoro dostaje takie grosze, że

#przegryw #blackpill
Na tagu często poruszany jest temat doboru partnera przez kobiety, selekcja i różne etapy, od etapu wyszalenia się do szukania bezpiecznej przystani i stabilizacji. I w sumie skoro znany jest schemat działania od lat to skąd to oburzenie i niechęć do tego że możecie być dla niej beciakiem na stare lata? Mam na myśli, że normiki wchodząc w #zwiazki doskonale to wiedzą ale im nie przeszkadza bo dawno zaakceptowali taki porządek świata i wg mnie mają racje. Non stop widzę że ktoś wchodzi w relacje na stałe albo bierze ślub z tą ostatnią laską z którą się spotyka, a ona wcale nie miała czystej karty. To skoro normiki to akceptują to dlaczego przegryw nie? Raczej powinno być na odwrót. Dlatego myślę że normiki doskonale znają reguły gry ale nie chcą ich zmieniać na siłę, więc albo idziesz z prądem albo zostajesz z niczym.
#niebieskiepaski #tinder #samotnosc #tinder #redpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: bo ci przeznaczeni do roli beciaka nie byli tymi samymi którzy zabawiali się z nimi w młodości, co powoduje frustrację na niesprawiedliwość.
To domena przegrywow (a zwłaszcza autystów) ten cały overthinking i