Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +149
PijeWodePoPierogach +111
Bezmyślność ludzka mnie dobija czasem. Po lesie u mnie latał królik, taki zwykły hodowlany, ktos go wywalił pewnie. Próbowałem go złapać bo na wolności dlugo nie pożyje ale uciekał. Poprosilem o pomoc mi znajomą co u weterynarza pracuje, w końcu pod siatką zwiał na jedna posesje co małżeństwo lekarzy mieszka.
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik

Hejo, słuchajcie, mogę przejąć spadek po rodzinie, mieszkanie w mieście powiatowym. Nie wiem co z tym fantem zrobić, bo w tym mieście nie mam zamiar żyć, ani mieszkać. Jest to miasto powiatowe, powyzej 6000 mieszkańców, wymierające, brak perspektyw, brak pracy. Sam ja nie pracuje zdalnie, nie mam własnego biznesu więc się pytam czy jest sens brać ten spadek. Mieszkanie znajduje się w domu wielorodzinnym, na 1 pietrze, 55 metrow, ogrzewanie mieszkania jak i wody kominkowe, na drewno, jest możliwość przyłączenia gazu. Do mieszkania przynależy ogródek mały koło 10 m2, garaż. Wartość mieszkania to koło 200 000 tys, może i poniżej. Rzeczoznawca by musiał wycenić. Mieszkanie do remontu, panele do wymiany, cała zabudowa kuchenna już ma 10 lat. Ogólnie, mieszkanie przeszło remont właśnie 12 lat temu, no ale wszystko się sypie, bo remontowały to jakieś Zbychy. Układ to salon z aneksem, łazienka i osobny przejsciowy pokój. Wiem, że dwie ulice dalej było podobne mieszkanie, tyle że z piecami kaflowymi, gumolitem, również z ogródkiem i garażem i zostalo sprzedane dopiero po ponad roku, przez agencję. Tyle czasu wisiało ogloszenie. Jest sens w to wchodzic? Bralibyscie te mieszkanie, bo jedyne co to do sprzedaży się nadaje. Nie mam zamiaru go remontować ani nic.
#spadek #mieszkanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Komentarz usunięty przez moderatora