Aktywne Wpisy

WielkiNos +224
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Whiskeyjack29 +34
Napisałem sobie posta że zarabiam 13 500 netto, czyli 22 000 brutto a pracodawca daje 26 500 + benefity pozapłacowe powiedzmy łącznie 27 000 i ciężko z zakupem mieszkania w Warszawie (w której pomimo mojej niechęci do tego miasta dla bezpieczeństwa zostać muszę, bo zdalna to 5% obecnego rynku). Ile się wylało boomerstwa że wcale nie jestem w top 10% zarobków, że co ze mnie za IT skoro dostaje takie grosze, że

#remontujzwykopem #mieszkanie #oknaidrzwi
czy rolety blackout np. takie faktycznie zaciemniają i ograniczają nagrzewanie pomieszczenia?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Jakas izolacja bedzie na bank, jak zaslonisz okna zeby ci slonce nie walilo do pomieszczenia, ale nie licz na 20* przy 30 na zewnatrz, to nie klima.
No i taka rada estetyczna, doloz troszke i kup rolete w kasecie
https://www.rena.pl/konfigurator-rolet/produkt/5/26/937/38/49/25/30/40/1/lewa/prosta
jak są faktycznie "blackout" czyli z grubego materiału i mają konstrukcję, która nie pozostawia dużych szczelin to można zrobić se ciemną norę
te co podałeś niezbyt bo nie mają prowadnic, jest szpara między ramą okna a roletą i światło będzie się przedostawać przez nie, takie z prowadnicą to