Wpis z mikrobloga

✨️ Frustracja w pracy - jak sobie z nią radzić?
Nie potrafię się odnaleźć w żadnej pracy. Robiłem różne rzeczy, od robót fizycznych po biurowe i wszędzie jest tak samo. Jestem zmęczony i wypalony mimo młodego wieku. 10h dziennie marnuje na pracę i dojazdy do niej i tak będzie przez następne 30 lat. Tylko odpowiedzialność za rodzinę trzyma mnie w ryzach, inaczej z obecnego miejsca zatrudnienia odszedłbym 20x. Tęsknie za czasami szkolnymi, za dwumiesięcznymi wakacjami, beztroską i brakiem odpowiedzialności. Każdego roboczego dnia czuję się jakbym umierał od środka.

#pracbaza #zalesie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vadzior: no w moim przypadku to nie wiem jakby to wyglądało. Ale u mnie to jest historia trochę bardziej skomplikowana, bo sam się stresuje, ciągły niepokój itp. No z łbem nie najlepiej i stąd te rozkminy żeby rzucić to w p---u, bo się zajebiście męczę.
  • Odpowiedz
@majsterheniu: Ahh ok. Ja to nie w sumie ale jestem turbo leniem. Pracę mam względnie spoko, leży nawet gdzieś tam koło moich zainteresowań, od ponad 15 lat to samo. Teraz też odpisuje z pracy xd Chętnie bym sobie zrobił dłuższą przerwę ale zwalniać się nie chce. Więc taki urlop bezpłatny + ten co mi przysługuje to ponad 2 miesiące laby. A dłużej niż miesiąc jest problem dostać bo wtedy i
  • Odpowiedz