✨️ Zatrzymany w Symulacji - Jak Inni Idą do PrzoduⒾ Nie no ja chyba żyje w jakiejs symulacji xDD Wszyscy idą do przodu, zmieniają się tylko nie ja. Albo zatrzymałem się w rozwoju albo przez siedzenie w domu od lat nie mam wzorców od rówieśników. Miałem w pracy taką szarą myszkę, aż mi jej było szkoda bo taka zmęczona pracą, jeszcze cicha, spokojna. Czasem gadaliśmy na przerwie i z tego co opowiadała to ma nudne życie, nic w sumie po pracy nie robi. W pracy też nie była duszą towarzystwa, niska, cicha. Sprawdzam ją po latach na socjalach i szok xD zaczęła się ubierać wyzywająco, makijaż, jakieś podróże, tańce na rurze w skąpym stroju, wtf xD Nie wiem co o tym myśleć ale nieźle się zmieniła i dla mnie szok, bo przecież pamiętałem ją inaczej. No i beka ze mnie bo ja nadal ten sam anon który nigzie nie był i nic nie widział. Jak to jest że inni idą do przodu a ja nadal mentalnie nieśmiały nastolatek który siedzi cały dzień na kompie na utrzymaniu rodziców mimo że stary chłop?
Nie no ja chyba żyje w jakiejs symulacji xDD Wszyscy idą do przodu, zmieniają się tylko nie ja. Albo zatrzymałem się w rozwoju albo przez siedzenie w domu od lat nie mam wzorców od rówieśników. Miałem w pracy taką szarą myszkę, aż mi jej było szkoda bo taka zmęczona pracą, jeszcze cicha, spokojna. Czasem gadaliśmy na przerwie i z tego co opowiadała to ma nudne życie, nic w sumie po pracy nie robi. W pracy też nie była duszą towarzystwa, niska, cicha. Sprawdzam ją po latach na socjalach i szok xD zaczęła się ubierać wyzywająco, makijaż, jakieś podróże, tańce na rurze w skąpym stroju, wtf xD Nie wiem co o tym myśleć ale nieźle się zmieniła i dla mnie szok, bo przecież pamiętałem ją inaczej. No i beka ze mnie bo ja nadal ten sam anon który nigzie nie był i nic nie widział. Jak to jest że inni idą do przodu a ja nadal mentalnie nieśmiały nastolatek który siedzi cały dzień na kompie na utrzymaniu rodziców mimo że stary chłop?
#doomer #zalesie #przegryw #blackpill #adhd #autyzm #depresja #feels #przegrywpo30tce #psychologia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: hq720
Pobierz