Aktywne Wpisy

tesknilam_ +20
Irytuje mnie gadanie niektórych marihuaniarzy o tym, że buch to samo dobro i remedium na wszystko. Nie twierdze, ze nie ma jakichs pozytywnych skutkow, ze nie powinna byc dostepna medycznie. Jednak jak patrzylam na ludzi ktorzy jaraja tyle co piją panowie pod sklepem a twierdzili że wszystko jest spoko, to wątpliwa jest ta całkowita nieszkodliwość zioła.
Juz nawet slyszalam, ze leki psychotropowe to syf i uzależniają i jak juz to powinnam jarać
Juz nawet slyszalam, ze leki psychotropowe to syf i uzależniają i jak juz to powinnam jarać

#raportzpanstwasrodka nieletnia nałożnicą spoconego została matką, serdecznie gratulujemy. Tajemnica rozwiązana, dlaczego kopnęła w cztery litery palmowego i zniknęła ¯\(ツ)/¯
źródło: IMG_5838
Pobierz

Wiecie dlaczego Polacy nie lubią Ukraińców? Za temperament którego sami nie mają a chcieliby mieć. Nadal jesteśmy z tych samych słowiańskich genów ale skutecznie wykastrowano nasze społeczeństwo i szczerze mówiąc Polacy są nijacy. Chodzi mi o to, że nasze społeczeństwo jest jakieś zalęknione, nie wychyla się, jak ktoś rozmawia przez tel w autobusie to żeby nikt nie słyszał, nie umiemy walczyć o swoje, zbuntować się, wyjść na ulicę. Tacy zbyt grzeczni i przepisowi się staliśmy aż do porzygu. Dlatego jak słychać jakąś imprezkę, grille nad wodą, śmiechy w parku w ukraińskim języku to nas to wkurza - bo jak to, oni jakby nigdy nic się bawią? tak po prostu są głośni i nie przejmują się opinią innych? To oni nie mają syndromu bycia "tym gorszym" gdy są w innym zachodnim kraju? Żadnego wstydu z bycia ze wschodu? I to nas wkurza.
#takaprawda #ukraina #rosja #historia #spoleczenstwo #wojna #polska #polak #przegryw
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
📒 Notatka moderatora: xd
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Ok. Od jutra przestaniemy być zlęknienie - dzięki bro, jak renkom odjoł
1. Patusiarstwo i roszczeniowosc =\= temperament
2. Jeśli nie potrafisz kogoś zje.. to tylko twój problem. Nigdy nie miałem problemu aby kogoś opierdzielic za Krzywe akcje