Aktywne Wpisy

rio574 +533
Zachowałem taktycznie na po mistrzostwach i sobie sprawdzę jacy z nich dupni eksperci kurła #mecz
źródło: 1000069711
Pobierz
Dorciqch +147
#ogrodnictwo no dobra moi mili mam update z mojej rabaty z igrzyskami śmierci. Kilka dni po pamiętnym wpisie nie wytrzymałam i wypieliłam wszystko w diabły, bo mi zaczęło zagłuszać piwonie, czosnek i funkie. Z tego towarzystwa zależało mi najbardziej na spokoju dla piwonii. Ale, żeby nie było, że koniec tej historii jest taki smutny, że szlag wszystko trafił, zostawiłam rabatę w spokoju i postanowiłam popatrzeć, co od nowa wybije. No
źródło: Rabata śmierci
Pobierz

Przecież ten blackpill = bluepill 2.0 xDD W bluepillu latasz za kobietami i robisz to co one chcą bo je gloryfikujesz i w sumie identycznie w #blackpill bo całe życie podporządkowujesz kobietom. Analogicznie twoje życie nie ma znaczenia, bo właśnie nie masz zainteresowania ze strony kobiet. Tak działa logika blackpillowców, wyniesienie kobiety na piedestał i robienie do czego ona chce. Załóżmy że masz 175cm wzrostu - każdy na tagu ci powie że to mało ale według rzekomej miary kobiet a nie ogólnie. Wiele rzeczy jest obiektywnie w porządku ale jak w blackpillu to nie jest wymarzona rzecz wśród kobiet to nagle traci na wartości. I tu jest właśnie problem blackpillowców że nie żyją oni dla siebie, tylko żyją według marzeń kobiet. Chociaż to też dyskusyjne bo sami sobie chomonto nakładają żeby się bardziej skundlić xD
#bekazprzegrywow #incel #przegryw #redpill #bekazinceli #niebieskiepaski #pieklomezczyzn #tinder
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
źródło: au01ey
PobierzRedpill to cope, blackpil to zaakceptowanie i szerzenie prawdy o N A T U R A a każdy trochę copuje bo jak mówi stare przysłowie mrówek: cope or rope
No umówmy się nie jest to wielkie pajacowanie jak pójdziesz do fryzjera albo umyjesz dupę. Ale czy to coś da?