Aktywne Wpisy

rio574 +566
Zachowałem taktycznie na po mistrzostwach i sobie sprawdzę jacy z nich dupni eksperci kurła #mecz
źródło: 1000069711
Pobierz
CalibraTeam +126
źródło: streljalu_100
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000069711
Pobierz
źródło: streljalu_100
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Jak w Polsce ma się poprawić #demografia jak kobiety nie mogą znaleźć odpowiedniego partnera bo większość z was to mentalne dzieci? Z tego co czytam na wykopie to top1 zainteresowań #niebieskiepaski to gry komputerowe to jak kobiety mają myśleć o was poważnie w kontekście przyszłego życia, gdzie trzeba być bardziej odpowiedzialnym i ogarniać życie? Nie wiem rachunki, warunki kredytu, ogarniać podstawy budowlanki, domowych napraw, umieć naprawić auto, zająć się dzieckiem. Jak wy chcecie wejść w dorosły związek jak sami jesteście mentalnymi dziećmi?
#zwiazki #przegryw #rozowepaski #dzieci #przemyslenia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Gry komputerowe to takie samo hobby jak czytanie książek.
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Właśnie nie chcemy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: Przecież ja to wszystko umiem. Nie ma to żadnego wpływu na początkową atrakcyjność samca.
@mirko_anonim: To może niech obniżą wymagania? Wszystkie związki w których byłem były z nieidealnymi kobietami których wady akceptowałem, a dla baby musi być
@mirko_anonim: tym wszystkim musi się zająć kobieta.
Dzieci? Mamy takie same predyspozycje do ich wychowania, zarówno kobieta jak i mężczyzna. A do tego są już takie czasy, że
Dojść od zera do wsyzskigo bo nie masz rodzicow
Jeździć dobrym autem
Zatrudniać ludzi
Mieć swoje m2
Ale jeśli grasz w gry to jesteś dzieckiem xD
@Vadzior @heniek_8
@hydrant123: Chyba jednak dobry, bo ludzie odpisują na poważnie.