Aktywne Wpisy

Dajcie mi najlepsza grę w jaka graliście na literkę A. Zamierzam przejść gry zaczynające się na wszystkie litery alfabetu. Słucham państwa #gry #pcmasterrace

cheture +21
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#sieci #internet #siec #vpn #wireguard #router #netia #prywatnosc #anonimowosc #cybersecurity #cyberbezpieczenstwo
Jaki router o najlepszym stosunku cena-jakość mogłabym podłączyć pod Huawei OptiXstar HG8245X6-10 od Netii?
Chodzi mi o dobry dla prywatności model, na którym skonfigurowałabym dwie sieci 5 GHz - jedną bez, a drugą z VPNem na Wireguardzie.
Ten Huawei nie ma bridge'a - jak najprościej podłączyć nowy model? Kabel ethernet i Access Point + jakieś ustawienia?
Dziękuję wam pięknie za rady. Gdybym sobie nie poradziła, gdzie szukać pomocy informatyka w #mlawa? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
źródło: girl-fixing-the-router-picture-id885658120
PobierzNie jestem expertem, ale zadałem pytanie do AI i mi odpowiedziało:
Pewnym wyborem pod kątem ceny, jakości i prywatności będzie GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000). Ma szybki procesor, dużo RAM-u, dwa porty 2.5GbE i opiera się na OpenWrt, co czyni go idealnym do SQM, WireGuarda, VLAN-ów i filtrowania sieci. Prędkość WireGuarda sięga 900 Mb/s (sprzętowa akceleracja), obsługuje Multi-WAN, failover i AdGuard Home. W Polsce kosztuje ok. 689–849 zł na Allegro/Ceneo. GL.iNet
https://a.aliexpress.com/_Ey7xzcm
Cena mocno poszła do góry, ale warto
@ruffio: Spoko, zapytałem sobie z ciekawości Claude, co o tym sądzi. Sam nie jestem expertem od routerów.