Wpis z mikrobloga

✨️ Jakie urządzenie do depilacji wybrać?
1. Jakie urządzenie jest najlepsze do usuwania włosów z całego ciała (pachy, klatka, wszystkie okolice intymne)?

Zależy mi na czymś, co ma prawie zerowe ryzyko zacięcia się + nie wymaga użycia szkodliwych/drażniących chemikaliów, więc odpadają kremy i wosk. Domowy laser wymaga czasu i nie daje wiele, nie chcę też świecić strategicznymi miejscami w salonie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dla braku zacięć jestem w stanie pójść na kompromis pt. 1 mm włoski zamiast na gładko. Myślałem o Philips OneBlade (Intimate), ale nie wiem, na ile folia jest bezpieczna np. dla delikatnej i fałdującej się skóry moszny.

2. Włosy na głowie strzygę sam, ale moja golarka ma maksymalną końcówkę 28 mm. Potrzebuję około 40-45 mm na górze, a nie potrafię dobrze podciąć się metodą z grzebieniem/palcami i nożyczkami. Czy znajdę jakąś golarkę z klipsem 40 mm lub więcej?

#pytanie #depilacja #wlosy #golarka #golarki #golenie #kosmetyka #kosmetyki #kosmetologia #dermatolog #dermatologia #fryzjer #barber #philips

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Chiop będzie d00pxo golił, śmiechu warte

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

mirkoanonim - ✨️ Jakie urządzenie do depilacji wybrać? Ⓘ
1. Jakie urządzenie jest naj...

źródło: 2d3dd3a154f44903f0ee3d8a0239806e

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach