Aktywne Wpisy
spucha +952

LewCyzud +18
pięknie się ludzie zesrali, ze w elitarnym mega odpowiedzialnym zawodzeni zarabia się w miarę elitarne pieniądze xd Lepiej niech wykopki nie dowiedzą się ile potrafi wyciągać elektryk albo mechanik. Wtedy dopiero się zesraja #programista15k (co 3 wpis jest od użytkowników powiązanych z programowaniem ( ͡° ͜ʖ ͡°) , którzy na wykopie wzajemnie lizali się po jajkach jak to zarabiają krotność tego co lekarz a rzeczywistość to

#sasiedzi #zadymianie
Temat: Sasiedzi co zasmrodzaja ulice.
Hejka, piszę trochę żeby się poużalać- a trochę, żeby się doradzić.
Niedawno kupiliśmy z mężem dom. Jak się okazało obok wynajmują chatę Ukraińcy, którzy zadymiają nas j całą ulicę „niby drewnem”. Chłop, u którego wynajmują jest totalnym prostakiem. Próbowałam z nim załatwić kilka spraw na spokojnie to machał na mnie ręka i rzucał k-----i pod nosem. Na przykład? Zrobił sobie na przeciwko nas na terenie zieleni, nielegalny składzik drewna i tartak. XD Piłowanie dzień i noc, bo się chłopu nudzi, jak to jeden z Ukraińców podsumował- broniąc go. Dopiero jak krzyknęłam, że wiem, że on na lewo to wszystko sprzedaje zawinął interes. Dom obok zgłaszałam dwa razy na straż miejską, raz przez mobywatel i jakieś strony z kopciuchami. Mieli dokładną kontrole, która niby wskazała, ze wszystko jest ok. Szkoda tylko, że to „drewno” za każdym razem śmierdzi inaczej, a niekiedy tak jak dziś dostaje od niego migreny. Dodam, że zadymiają nam czasem całe podwórko. Latem. Jak powietrze stoi. Oczywiście twierdzą, że oni są biedni, niewinni i nic nie wiedzą. To praktycznie cytaty, bo jeden z nich po pijaku tak o sobie mówi. Myślałam o sugerowaniu im jakiś elektryczny podgrzewaczy na kran, ale pewnie skończy się zmianą, albo sądem. Rozmow z nimi było wiele, na zmianę raz ja, raz mąż. Mam dość. Naprawdę lubię to miejsce, ale w takie dni jak ten odechciewa mi się wszystkiego. Ten gryzący smród potrafi nam wlatywać przez zamknięte okna. Zimą raz kasłaliśmy z mężem mocno przez jeden dzień i po czasie doszło do nas, że to po dniu zadymiania. Wygrał ktoś kiedyś w tym kraju w takiej sytuacji? Jest w ogóle szansa, ze Kopciuch będą egzekwowane?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt