Aktywne Wpisy

Lekarz_7k +83
Najgorsze jest to, że teraz nikt mi nie uwierzy że serio 300h w pracy siedze, tylko każdy będzie myślał że to oszustwo jest. Wystarczy, że mam 6-7 dyżurów w miesiącu.
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k

Historycznygagatek +112
Drugi najgorszy dzień w życiu, zaraz po śmierci najbliższej osoby.
Właśnie się człowiek dowiedział, że musi odpuścić pracę i swoją pasję, że musi zostawić wszystko co uwielbia. To co daje siłę i piniondz do życia, przewodnictwo górskie, fotografia w terenie. Powodem jest otrzymany wyrok - nowotwór. Nie wiedziałam, że można wpaść w taką panikę, po usłyszeniu diagnozy, a jednak. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Człowiek uczy się całe życie...
Właśnie się człowiek dowiedział, że musi odpuścić pracę i swoją pasję, że musi zostawić wszystko co uwielbia. To co daje siłę i piniondz do życia, przewodnictwo górskie, fotografia w terenie. Powodem jest otrzymany wyrok - nowotwór. Nie wiedziałam, że można wpaść w taką panikę, po usłyszeniu diagnozy, a jednak. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Człowiek uczy się całe życie...

#niepopularnaopinia #przegryw #blackpill
Z moich badań wynika że bycie przegrywem nie jest bezpośrednio powiązane z wyglądem a z wychowaniem -> BRAKU OJCA. Wygląd w tym przypadku to tylko kolejna wada która nie pomaga. I zanim ktoś powie "ale ja miałem ojca a mimo to przegrywam" to za każdym z takim zdaniem wystarczy że dopytam, a jaki to był ojciec, jak wyglądało twoje wychowanie, dom? I dostaje odp:
- patola w domu (p-----c, agresja, alko, bieda)
- nadopiekuńczość, konserwatywny dom, trzymanie na smyczy
- ojciec beciak, zero autorytetu
100% przegrywów wpisuje się w ten sam schemat, jednocześnie osoby o wyglądzie max 3/10 ale z normalnym domem są w #zwiazki. Nie znam ANI JEDNEGO przegrywa który miałby normalnego ojca, tzn. autorytet, wartość, spędza z nim quality time, uczy, gada o życiu, przekazuje wzroce. Znam też osoby które DOBRZE wyglądają ale były z rodzin rozbitych i mają ogromny problem z relacjami.
#przegrywpo30tce #samotnosc #depresja #redpill #przegrywpo30tce #psychologia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Czuć napięcie jak to będzie od 1-1
Frustracja bo znowu ojca w------i
Pożyczanie hajsu upokarzanie się przed rodziną
Chodzenie na obiady do dziadków
Brak fancy ciuchów elektorniki tel
źródło: gf-aGar-LvMb-WJaS_nie-jemy-bo-corka-odrabia-lekcje-1920x1080-nocrop
PobierzJa znam od groma patusów którym jedyne co ojciec przekazał to nazwisko i nigdy problemów z babami nie mieli.
@mirko_anonim: Jakich znowu badań, ty po prostu sobie coś samemu zaobserwowałeś i dorobiłeś do tego teorie. Ja natomiast znam paru gości, którzy co prawda wychowali się bez ojca ale jasne było, że ich ojciec był dynamicznym, przystojnym j----ą bo sami mają bardzo podobne cechy.
@MarianoItalianoPiller: przekazal to co najwazniejsze - dobre geny.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: mam nadzieję, że nie zajmujesz się bukmacherką xDDDDDDDDDDDD