Wpis z mikrobloga

✨️ Czy brak ojca wpływa na bycie przegrywem?
#niepopularnaopinia #przegryw #blackpill
Z moich badań wynika że bycie przegrywem nie jest bezpośrednio powiązane z wyglądem a z wychowaniem -> BRAKU OJCA. Wygląd w tym przypadku to tylko kolejna wada która nie pomaga. I zanim ktoś powie "ale ja miałem ojca a mimo to przegrywam" to za każdym z takim zdaniem wystarczy że dopytam, a jaki to był ojciec, jak wyglądało twoje wychowanie, dom? I dostaje odp:
- patola w domu (p-----c, agresja, alko, bieda)
- nadopiekuńczość, konserwatywny dom, trzymanie na smyczy
- ojciec beciak, zero autorytetu

100% przegrywów wpisuje się w ten sam schemat, jednocześnie osoby o wyglądzie max 3/10 ale z normalnym domem są w #zwiazki. Nie znam ANI JEDNEGO przegrywa który miałby normalnego ojca, tzn. autorytet, wartość, spędza z nim quality time, uczy, gada o życiu, przekazuje wzroce. Znam też osoby które DOBRZE wyglądają ale były z rodzin rozbitych i mają ogromny problem z relacjami.

#przegrywpo30tce #samotnosc #depresja #redpill #przegrywpo30tce #psychologia

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Z moich badań wynika

@mirko_anonim: Jakich znowu badań, ty po prostu sobie coś samemu zaobserwowałeś i dorobiłeś do tego teorie. Ja natomiast znam paru gości, którzy co prawda wychowali się bez ojca ale jasne było, że ich ojciec był dynamicznym, przystojnym j----ą bo sami mają bardzo podobne cechy.
  • Odpowiedz
@BlackpillNaCalego: to tak nie działa, przystojny koleś top10% nigdy nie bedzie miał problemów z babami nawet jak ma autyzm. Ale u całej reszty już liczy sie wiele czynników na ew sukces lub porażke. Znam kolesi przegrywów lub low tier normik z wyglądu którzy mają dziewczyny/żony i własnie łączy ich to ze mają spoko rodziny - dynamiczni, społeczni, bez nałogów, zadbana chata, ogród, auto, nie chodzą jak flejtuchy i nie uciekają
  • Odpowiedz
@De_Fault: no to właśnie to napisałem a inne beciaki muszą tryhardowac stawać na łbie żeby powąchać cipsko i zbierać ochłapy które chad miał za darmo a finalnie i tak kończą w większości w związkach typu dead bedroom i udają przed innymi normikami że są szczęśliwi
  • Odpowiedz