Aktywne Wpisy

Soothsayer +36
Rozważam wycieczkę do Katowic w sierpnia

ChlopoRobotnik2137 +102
Właśnie jadę busem do Truckee gdzie wejdę ponownie na szlak. Trochę odpocząłem w tym Sacramento ale miasto mi się nie podobało . Ilość bezdomnych, obłąkanych i nieporadnych ludzi jest przerażająca . Nie czułem się tam zbyt komfortowo . Większość czasu spędziłem w hotelu nic nie robiąc no i byłem pobiegać sobie też. Zmieniło to też moje nastawienie do dużych miast i w zasadzie nie chce ich już odwiedzać .Osiągnęłam cel chęci powrotu
źródło: image_picker_C80F870C-E845-4B6B-9CA3-F4F085B1386C-74432-0000063978E23B11
Pobierz

Co sądzicie o przejściu na judaizm? Nie jestem wierzący ale przez #depresja być może szukam w życiu czegoś hmm może duchowego? Na youtube kiedyś słyszałem historię gościa który generalnie był katolikiem ale przez różne zawirowania w jego życiu i potem poczucia stracenia swojej wiary szukał właśnie czegoś duchowego i przeszedł na judaizm.
#judaizm #zydzi #izrael
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@mirko_anonim bardzo dobry pomysł, szukać zawsze warto
można przejść nawet bez korzeni ale to jest generalnie pierwszy krok i absolutnie niezbędny. Tylko po to by ... pół życia spędzić na czyszczeniu kuchni, wstawaniu o 5 rano na modlitwy, chodzeniu do łaźni wspólnie z innymi itd
https://www.youtube.com/@tajemniczy%C5%9Awiat%C5%BByd%C3%B3w polecam fajnie opowiada