Aktywne Wpisy

CukryNyskie +127
Siema Mirabelki i Mircy!
Nie ma czasu na wyjaśnienia - jesteśmy polskim producentem słodyczy, działającym od 1949 roku. Produkujemy głównie wafelki i ciastka. Był taki czas, kiedy hasło "markizy z Nysy" wywoływało większe pożądanie niż Polonez Caro. Od tego czasu sporo się zmieniło i chcielibyśmy Was zachęcić do poznania naszych produktów. Panie z Technologii nagotowały sporo smacznych hiciorków na tegoroczne lato ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Robimy dla Was #rozdajo. Wejdź
Nie ma czasu na wyjaśnienia - jesteśmy polskim producentem słodyczy, działającym od 1949 roku. Produkujemy głównie wafelki i ciastka. Był taki czas, kiedy hasło "markizy z Nysy" wywoływało większe pożądanie niż Polonez Caro. Od tego czasu sporo się zmieniło i chcielibyśmy Was zachęcić do poznania naszych produktów. Panie z Technologii nagotowały sporo smacznych hiciorków na tegoroczne lato ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Robimy dla Was #rozdajo. Wejdź
źródło: 38
Pobierz
Larsberg +64
Nie słuchacie muzyki na płytach.
Nie oglądacie filmów na płytach.
Ale gry chcecie mieć na płytach xD
Sami
Nie oglądacie filmów na płytach.
Ale gry chcecie mieć na płytach xD
Sami
źródło: gta-6-preordini-aperti-prezzi-italia_880x495
Pobierz

A może beciaki mają racje? Bo to oni ostatecznie wygrywają na rynku matrymonialnym i wchodzą w #zwiazki, mimo że dla ich partnerek nie byli pierwszym wyborem. Co mam na myśli? Obserwuje na instagramie laski które kiedyś znałem z widzenia/otoczenia i całkiem fajne. Nie chodzi mi o to że za młodu "szalały" bo nie, po prostu bywały raczej w dłuższych związkach raz z jednym, raz z drugim jak to u każdej ale gdzieś jak osiągają wiek 27-30 lat to ostatni typ z którym są w związku i najczęściej zaręczają się to typowy beciak z wyglądu ale z dobrą pracą (wiem bo sprawdzam). I w sumie co w tym złego? W 2026 żebyś był pierwszym partnerem dla dziewczyny to chyba byś musiał już w podstawówce sobie zaklepać. Wiadomo że laski wchodzą w związki na różnych etapach życia i to jest naturalne, to po prostu trafiła dobrze później i on trafił dobrze, więc każdy ma to co chciał, każdy zadowolony.
Czyli w przeciwieństwie do tez #blackpill wychodzi na to że da się i będąc średniakiem jesteś w stanie zaprocentować ale musisz być w inny sposób atrakcyjny na rynku (np. praca) ale czy to dziwi? Bo nie wiem skąd przekonanie purystów blackpillowych że kobieta powinna pokochać za nic i jeszcze mieć czystą kartę zanim pozna na stare lata pierwszego i ostatniego mireczka.
#niebieskiepaski #przegrywpo30tce #rozowepaski #przegryw #redpill #relacje #tinder #mgtow #samotnosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
źródło: sesja-narzeczenska-jesien
PobierzJeśli dwoje ludzi z podobnym, ułożonym bagażem doświadczeń trafia na siebie w wieku 30 lat, to nikt tu nie jest żadnym beciakiem. IMO problem pojawia się dopiero wtedy, gdy facet godzi się na rażącą asymetrię w doświadczeniach.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Wolę być sam niż po kimś poprawiać i później brać rozwód.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰